Свалявська міська рада

Закарпатської області

Проекти рішень сесії №1-74 «Орієнтовний порядок денний засідання восьмої сесії Свалявської міської ради VIІI скликання:»

Кількість переглядів: 287
Скликання: VIII
Сесія: Восьма сесія
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 02.07.2021
Номер документу: 1-74
Назва документу: Орієнтовний порядок денний засідання восьмої сесії Свалявської міської ради VIІI скликання:
Прикріплені файли:
  1. Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців на території Свалявської міської ради (0.12 МБ)
  2. Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Свалявської міської ради (0.03 МБ)
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Свалявської міської ради (0.88 МБ)
  4. Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  5. Про встановлення ставки збору за місця паркування транспортних засобів на території Свалявської міської ради (0.03 МБ)
  6. Про встановлення розмірів ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  7. Про затвердження Положення про оренду комунального майна та методики розрахунку орендної плати, та пропорції її розподілу (0.14 МБ)
  8. Про встановлення розміру ставки транспортного податку на території свалявської міської ради (0.03 МБ)
  9. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за І-й квартал 2021 року Комунального некомерційного підприємства (0.12 МБ)
  10. Додаток до проєту (0.07 МБ)
  11. Про внесення змін до рішення сесії «Про бюджет Свалявської міської територіальної громади на 2021 рік» (0.03 МБ)
  12. Додаток до проєкту (0.43 МБ)
  13. Про звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2021 року (0.03 МБ)
  14. Додаток до проєкту (0.02 МБ)
  15. Додаток до проєту (0.01 МБ)
  16. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (0.03 МБ)
  17. Про затвердження Порядку використання службових автомобілів Свалявської міської ради (0.12 МБ)
  18. Про проведення суцільної інвентаризації комунального майна та земель населених пунктів Свалявської міської ради (0.03 МБ)
  19. Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності Свалявської міської ради (0.14 МБ)
  20. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської № 194 від 29 квітня 2021 року «Про утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Свалявської міської ради та затвердження Положення» (0.03 МБ)
  21. Про затвердження акта комісії з проведення службового розслідування (0.02 МБ)
  22. Про затвердження персонального складу комісії з обстеження матеріально-побутових умов, встановлення факту фактичного проживання (не проживання) особи. (0.02 МБ)
  23. Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій, адресованих Свалявскій міській раді, її виконавчим органам (0.12 МБ)
  24. Про затвердження Положення про відділ загальної та організаційної роботи Свалявської міської ради (0.14 МБ)
  25. Про розгляд електронної петиції щодо організації онлайн-трансляції всіх сесій, засідань постійних депутатських комісій та виконавчого комітету Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  26. Про затвердження Програми сприяння діяльності Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури на 2021 рік (0.16 МБ)
  27. Про затвердження Положення про зміну статусу квартири багатоквартирного житлового будинку (0.04 МБ)
  28. Про перенесення філії «Свалявська дитяча бібліотека» Свалявської публічної бібліотеки Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  29. Про перенесення Комунального закладу Свалявський історичний музей Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  30. Про звіт міського голови про роботу виконавчих органів Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  31. Про надання дозволу виконавчому комітету Свалявської міської ради на розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів та затвердження технічного завдання на розробку Схеми санітарного очищення населених пунктів Свалявської міської ради на 25 (0.13 МБ)
  32. Про розгляд плану лісогосподарської діяльності по Свалявському та Дусинському лісництвах ДП «Свалявське лісове господарство» (0.1 МБ)
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. РОПОНИЧА ВАСИЛЯ ІГОРОВИЧА) (0.13 МБ)
  34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ФІЛЬО ІВАНА МИХАЙЛОВИЧА) (0.14 МБ)
  35. Про затвердження актуалізації звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки (гр. ГРИГА МАРІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ) (0.13 МБ)
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки власність (гр. СТАНКОВИЧ ТЕТЯНИ ПАВЛІВНИ) (0.13 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ІВАНЧОВ ГАННИ АНДРІЇВНИ) (0.13 МБ)
  38. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.13 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ТУРЯНИЦЯ ВАСИЛЯ ЙОСИПОВИЧА) (0.13 МБ)
  40. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення (гр. СТАШКО ВІКТОРІЇ ВОЛОДИМИРІВНИ) (0.13 МБ)
  41. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою (0.13 МБ)
  42. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ГРАБАР ЄВГЕНА ВАСИЛЬОВИЧА) (0.14 МБ)
  43. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, яка підлягає продажу (гр.ПРИГАРИ ОЛЕКСАНДРА МИХАЙЛОВИЧА) (0.07 МБ)
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення з метою передачі в оренду ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА (0.17 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ЛЕГЕЗИ ВАЛЕРІЇ ФЕДОРІВНИ) (0.13 МБ)
  46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення (гр.КОВАЛЬЧУК В'ЯЧЕСЛАВА СЕРГІЙОВИЧА) (0.17 МБ)
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (гр. ШИПОВИЧ ВІТАЛІЇ МИХАЙЛІВНІ) (0.11 МБ)
  48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (гр. КУРАХ ВІКТОРІЇ АНТОНІЇВНІ) (0.11 МБ)
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (гр. КУРАХУ ОЛЕКСАНДРУ ПАВЛОВИЧУ) (0.11 МБ)
  50. Про розроблення детального плану території (ур. (0.11 МБ)
  51. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність» (гр. ЦАНЬКО ТЕТЯНИ АЛОЙСІВНИ) (0.14 МБ)
  52. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ЗАЛОЗНОЇ МАРІЇ ВАСИЛІВНИ) (0.14 МБ)
  53. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ФУРТЬ МАРІЇ ПЕТРІВНИ) (0.14 МБ)
  54. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ФУРТЬ РОМАНА ПЕТРОВИЧА) (0.14 МБ)
  55. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ( гр. ШУБЕЦ СТАНІСЛАВА ВАСИЛЬОВИЧА) (0.14 МБ)
  56. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр.ГРАБАР ЄВГЕНА ВАСИЛЬОВИЧА) (0.14 МБ)
  57. Про відмову в затвердженні технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність ( гр. БУНДИ ГАННИ АНДРІЇВНИ) (0.13 МБ)
  58. Про внесення змін до рішень сесії Свалявської міської ради (заява ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА (0.11 МБ)
  59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (гр. СІТКАР ДМИТРА МИХАЙЛОВИЧА) (0.13 МБ)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. КОВАЛЬЧУК ТЕТЯНИ ВАЛЕРІЇВНИ) (0.13 МБ)
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність» (гр. КОПИ ОЛЕКСАНДРА ЄВГЕНІЙОВИЧА) (0.13 МБ)
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. СІЧКАР ОЛЬГИ ІВАНІВНИ) (0.13 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. МИГОВИЧ РУСЛАНИ ІВАНІВНИ) (0.13 МБ)
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність . (гр.МІШКО ВАСИЛЯ ЙОСИПОВИЧА) (0.13 МБ)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ЦАНЬКО ЯРОСЛАВИ ІЛЯРІВНИ) (0.13 МБ)
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ЦАНЬКО ЛЮДМИЛИ ТИБЕРІЇВНИ) (0.13 МБ)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність . (гр.ЦІМБОЛИНЕЦЬ ДІАНИ ВАСИЛІВНИ) (0.13 МБ)
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ДУДИНСЬКОЇ МАРІЇ ЙОСИПІВНИ) (0.13 МБ)
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність . (гр.ГОЛОВКИ ІРИНИ ІВАНІВНИ) (0.13 МБ)
  70. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність . (гр. ЗАЛОЗНОЇ МАРІЇ ВАСИЛІВНИ) (0.14 МБ)
  71. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ЗУБРОВИЧ ТЕТЯНИ ВАСИЛІВНИ) (0.14 МБ)
  72. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ШУБЕЦ СТАНІСЛАВА ВАСИЛЬОВИЧА) (0.14 МБ)
  73. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ПОЦКО СЕМЕНА МИХАЙЛОВИЧА) (0.14 МБ)
  74. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ПОПОВИЧА БОРИСА СЕМЕНОВИЧА) (0.13 МБ)
  75. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ТАЦЕЯ МИКОЛИ ЮРІЙОВИЧА) (0.13 МБ)
  76. Про припинення договору оренди земельної ділянки (гр. АЛЕКСІЙ ЕРІКИ МИХАЙЛІВНИ) (0.11 МБ)
  77. Про укладення договору оренди земельної ділянки (гр. ДЕМКІВ ОЛЕГА РОМАНОВИЧА) (0.12 МБ)
  78. Про розпуск виконавчого комітету (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь