Свалявська міська рада

Закарпатської області

Проекти рішень сесії №б/н «Орієнтовний порядок денний»

Кількість переглядів: 58
Скликання: VIII
Сесія: сорок друга
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 14.06.2023
Номер документу: б/н
Назва документу: Орієнтовний порядок денний
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за І квартал 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.02 МБ)
  2. Звіт про виконання фінансового плану за І квартал 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.08 МБ)
  3. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за I квартал 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Свалявська міська лікарня» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.04 МБ)
  4. Звіт про виконання фінансового плану за I квартал 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Свалявська міська лікарня» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.08 МБ)
  5. Про затвердження Перспективного плану розвитку Комунального підприємства «Водопостачання та водовідведення» Свалявської міської ради Закарпатської області на 2023-2025 роки (0.03 МБ)
  6. Перспективний план розвитку Комунального підприємства «Водопостачання та водовідведення» Свалявської міської ради Закарпатської області на 2023-2025 роки (0.02 МБ)
  7. Про схвалення проєкту Угоди про співробітництво між Свалявською міською радою та громадською організацією «Простір молоді» (0.02 МБ)
  8. Про затвердження Меморандуму про співпрацю між Комунальною реабілітаційною установою «Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю», Свалявською міською радою та «ВІДОКРЕМЛЕНИМ ПІДРОЗДІЛОМ СТІХТІНГ ЗОА УКРАЇНА» (0.04 МБ)
  9. Про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проєктом «Реконструкція водопровідної насосної станції по вул. Донського та мереж водопостачання та водовідведення вул. Я. Мудрого в м. Свалява Закарпатської області. Коригування» (0.06 МБ)
  10. Про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проєктом «Реконструкція мереж водопостачання та водовідведення вулиць Волошина, Менделєєва, Машкіна і Шерегія в м. Свалява, Закарпатської області. Коригування» (0.06 МБ)
  11. Про внесення змін у Положення про Громадську раду при Свалявській міській раді (0.05 МБ)
  12. Про дострокове припинення повноважень депутата Свалявської міської ради Ганинця Павла Павловича (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів (для встановлення прибережної захисної смуги з урахуванням містобудівної документації) (0.06 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів (для встановлення прибережної захисної смуги з урахуванням містобудівної документації) (0.06 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду (0.06 МБ)
  22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  24. Про внесення змін до рішення 38 сесії Свалявської міської ради від 28.02.2023р. №1110 (0.06 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  26. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  27. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  28. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  29. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду (0.06 МБ)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду (0.06 МБ)
  31. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою продажу у власність (0.06 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання згоди на встановлення земельного сервітуту (0.06 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання згоди на встановлення земельного сервітуту (0.06 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  38. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду (0.06 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.06 МБ)
  41. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж її у власність (0.07 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  43. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.06 МБ)
  44. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою продажу у власність (0.06 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь