Свалявська міська рада

Закарпатської області

Овочі, фрукти та горіхи

 

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.

Замовник:  Відділ освіти, молоді, спорту та культури

Свалявської міської ради Закарпатської області

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи

Очікувана вартість предмета закупівлі:  2 424 300  грн з ПДВ

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-01-04-003560-a

 

 

 Технічні та якісні  характеристики предмета закупівлі

 

                                                                                                                                                                       

п/п

Найменування товару

Од.

виміру

К-ть

Якісні характеристики

1

2

3

4

5

1.

Морква

кг

8340,00

Зовнішній вигляд: Морква повинна бути врожаю 2022 та 2023 року. Має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО

Вимоги до якості згідно стандартам: Згідно з ДСТУ 7035:2009

Пакування: Сітка полімерна (8-10 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, яка відповідає характеру товару  і захищає його від пошкодження під час доставки.

Сфера застосування:

  • харчова, для приготування страв (їжі)

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

2.

Цибуля

кг

6206,00

Зовнішній вигляд: Цибуля повинна бути врожаю 2022 та 2023 року. Розмір цибулин за поперечним діаметром для овальних форм повинні бути не менше 7 см. Має бути свіжою, не кормових сортів. Цибуля має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Товар повинен бути упакований у сітки. Без ГМО.

Вимоги до якості згідно стандартам: Згідно з ДСТУ 3234-95

Пакування: Сітка полімерна (5-10 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, яка відповідає характеру товару  і захищає його від пошкодження під час доставки.

Сфера застосування:

  • харчова, для приготування страв (їжі)

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

3.

Капуста білоголова

кг

7452,00

Зовнішній вигляд: Капуста білоголова повинна бути  врожаю 2022 - 2023 років, має бути однакової зрілості, цілком сформованою, свіжою, чистою, сухою без механічних ушкоджень, не уражена шкідниками і хворобами, без цвілі, загнивання, запарювання, сторонніх присмаків і запахів. Капуста білоголова має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин.

Вимоги до якості згідно стандартам: Згідно з ДСТУ 7037:2009

Пакування: Сітка полімерна (15-20 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, яка відповідає характеру товару  і захищає його від пошкодження під час доставки.

Сфера застосування:

  • харчова, для приготування страв (їжі)

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

4.

Буряк

кг

5655,00

Зовнішній вигляд: Буряк  повинен бути  врожаю 2022 - 2023 років . Коренеплоди буряку столового повинні бути середнього розміру, свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, без ознак гниття або хвороби, очищений від землі, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду, повністю сформований, без механічних ушкоджень та не пошкоджений шкідниками. М’якуш соковитий, темно – червоного відтінку. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Буряк столовий має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин.

Вимоги до якості згідно стандартам: Згідно з ДСТУ 7033:2009

Пакування: Сітка полімерна (15-20 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, яка відповідає характеру товару  і захищає його від пошкодження під час доставки.

Сфера застосування:

  • харчова, для приготування страв (їжі)

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

 

5.

 

Перець болгарський (сезонний)

 

кг

 

1415,00

Перець болгарський  повинен бути врожаю  2023 року повинен бути свіжим, здоровим, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, з типовою для ботанічного сорту формою та забарвленням. Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, з плодоніжкою. Смак і запах – властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Товар повинен відповідати умовам   

ДСТУ 2659-94

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Пакування: в картонних ящиках (5-10 кг).  Товар повинен бути в ящиках, які відповідають характеру товару  і захищають його від пошкодження під час доставки.

Сфера застосування:

  • харчова, для приготування страв (їжі)

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

6.

Огірки свіжі (сезонні)

кг

3353,00

Огірки свіжі повинні бути врожаю 2023 року. Зовнішній вигляд – плоди повинні бути свіжі, зрілі, цілі, здорові, чисті, незабруднені, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою та без плодоніжки, з типовою для ботанічного сорту формою та забарвленням. М’якоть щільна, з недорозвиненим водянистим, некожистим насінням. Смак та запах – властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та присмаку.

Товар повинен відповідати умовам    ДСТУ 3247-95

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Пакування: в картонних ящиках (5-10 кг).  Товар повинен бути в ящиках, які відповідають характеру товару  і захищають його від пошкодження під час доставки.

Сфера застосування:

  • харчова, для приготування страв (їжі)

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

7.

Помідори свіжі (сезонні)

кг

5380,00

Помідори повинні бути врожаю 2023 року. Зовнішній вигляд у плодів має бути свіжий, помідори повинні бути цілі, чисті, здорові, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, неперезрілі, щільні,  з типовою для ботанічного сорту формою і забарвленням, по спілості - червоними, рожевими або жовтими, без механічних ушкоджень і сонячних опіків. Вага 1 томату не менше 100 г. Смак та запах - властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

Товар повинен відповідати умовам   

ДСТУ 3246-95

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Пакування: в картонних ящиках (5-10 кг). Товар повинен бути в ящиках, які відповідають характеру товару  і захищають його від пошкодження під час доставки.

Сфера застосування:

  • харчова, для приготування страв (їжі)

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції.

8.

Яблука

кг

16994,00

Яблука   повинні бути врожаю 2022-2023 років.   Яблука першого гатунку, повинні бути свіжими, чистими, стиглими, без ушкоджень, тріщин, не в’ялими, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Плоди повинні бути більші за середній розмір і великі, одномірні. Шкірка щільна, еластична, гладенька, блискуча. М’якуш, щільний, соковитий, гармонійного кисло-солодкого смаку.

Вимоги до якості згідно стандартам:   Згідно з ДСТУ  8323:2015, ДСТУ  8133:2015

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Пакування:   в картонних , пластикових або дерев’яних ящиках (5-10 кг). Товар повинен бути в ящиках, які відповідають характеру товару  і захищають його від пошкодження під час доставки.

Сфера застосування:

  • харчова, для вживання в  їжу

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції.

9.

Банани

кг

10180,00

Вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої  зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. На кожну партію надається протокол досліджень на вміст нітратів та інших шкідливих речовин. Упаковка: ящик картонний. Оцінка якості ДСТУ , ТУ   або еквівалент.

10.

Лимони

кг

349,00

Вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої  зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. На кожну партію надається протокол досліджень на вміст нітратів та інших шкідливих речовин. Упаковка: ящик картонний, дерев’яний, пластиковий .  Оцінка якості ДСТУ , ТУ   або еквівалент.

11.

Цитрусові фрукти (апельсин)

кг

6909,00

Вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої  зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. На кожну партію надається протокол досліджень на вміст нітратів та інших шкідливих речовин. Упаковка: ящик картонний, дерев’яний, пластиковий Оцінка якості ДСТУ , ТУ   або еквівалент.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені під час розробки та затвердження тендерної документації у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших вимог законодавства про безпечнiсть та окремi показники якостi харчових продуктiв.
Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься  інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.

Бюджетні призначення встановлені рішенням про місцевий бюджет Свалявської міської
територіальної громади на 2023 рік, яке затверджено на сесії міської ради.

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь