Свалявська міська рада

Закарпатської області

Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

 

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.

Замовник:  Відділ освіти, молоді, спорту та культури

Свалявської міської ради Закарпатської області

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

 

Очікувана вартість предмета закупівлі:  931 470  грн з ПДВ

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-01-03-002930-a

 

 

 Технічні та якісні  характеристики предмета закупівлі

 

Найменування

Якісні параметри

Од. виміру

Кількість

Риба свіжоморожена

(хек)

Риба свіжоморожена хек повинна бути сухої заморозки, патраною та без голів, луски. Тушки риби повинні бути не менше 300 г. Поверхня риби повинна бути чистою та мати природне забарвлення, без зовнішніх пошкоджень-розрізів чи плям, без стороннього запаху. Консистенція мороженої риби (хек) – повинна бути твердою, після розморожування –  повинна бути щільною. Риба не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, консервантів, ГМО, тощо.

Фасування – ящик, пакет масою не більше 10 кг.

Риба свіжоморожена хек повинна відповідати  вимогам національного стандарту України (ДСТУ 4378:2005  або ДСТУ 4868:2007), у якому визначені якісні характеристики товару. Риба морожена повинна відповідати 1 ґатунку (без голів та нутрощів), не допускається риба з повторною заморозкою.

Риба повинна бути упакована у призначений для цієї цілі пакувальний матеріал. На кожній фасованій одиниці товару повинно бути маркування (етикетки) з вказівкою на нормативний документ (стандарт), за яким вироблений товар,  назву виробника, дату виробництва, вагу нетто, термін та умови зберігання. Інформація на етикетках, маркуванні повинна збігатись з інформацією у супровідних документах на певну поставку товару.

кг

6653,00

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені під час розробки та затвердження тендерної документації у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших вимог законодавства про безпечнiсть та окремi показники якостi харчових продуктiв.
Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься  інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.

Бюджетні призначення встановлені рішенням про місцевий бюджет Свалявської міської
територіальної громади на 2023 рік, яке затверджено на сесії міської ради.

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь