Молочні продукти різні
З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.
Замовник: Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Свалявської міської ради Закарпатської області
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні
Очікувана вартість предмета закупівлі: 661 100 грн з ПДВ
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-03-002859-a
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі
№ п/п |
Найменування товару |
Од. виміру |
К-ть |
Якісні характеристики |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
1. |
Сметана жирністю не менше 21% |
кг
|
3282,00 |
Сметана повинна бути у спеціальній упаковці, жирністю не менше 21%, свіжою, з однорідною консистенцією, в міру густою. Вигляд продукції – глянцевий, колір – білий з кремовим відтінком, смак і запах повинні бути чистими, без сторонніх присмаків і запахів, споживча упаковка – пакети із поліетиленової плівки або стакан (масою від 0,4 до Відповідати ДСТУ 4418:2005 |
2. |
Йогурт жирністю не менше 2,5 % |
шт |
46 880,00 |
Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 4343:2004 «Йогурти. Загальні технічні умови» або технічним умовам виробника (вимоги, заявлені в ТУУ, не повинні суперечити вимогам ДСТУ) затвердженим у встановленому законодавством України порядку, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції. За фізико-хімічними показниками йогурт повинен відповідати вимогам: Масова частка жиру - не менше 2,5% За органолептичними показниками йогурт повинен відповідати вимогам: Зовнішній вигляд і консистенція: однорідна, ніжна, з порушеним або непорушеним згустком, у міру щільна, без газоутворення, із частками внесених добавок або наповнювачів, які розподілені за всією масою йогурту або шарами. Смак і запах: чистий, кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів, у міру солодкий. Наповнювач: фруктовий, ягідний в асортименті. Фасування: не менше Упаковка: стакан. Колір: від білого до світло-жовтого, обумовлений кольором застосовуваного наповнювача. |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені під час розробки та затвердження тендерної документації у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших вимог законодавства про безпечнiсть та окремi показники якостi харчових продуктiв.
Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін.
Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.
Бюджетні призначення встановлені рішенням про місцевий бюджет Свалявської міської
територіальної громади на 2023 рік, яке затверджено на сесії міської ради.