Свалявська міська рада

Закарпатської області

Зернові культури та картопля

 

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.

Замовник:  Відділ освіти, молоді, спорту та культури

Свалявської міської ради Закарпатської області

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 03210000-6 Зернові культури та картопля

Очікувана вартість предмета закупівлі:  330 780  грн з ПДВ

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-03-003168-a

 

 

 Технічні та якісні  характеристики предмета закупівлі

 

п/п

Найменування товару

Од.

виміру

К-ть

Якісні характеристики

1

2

3

4

5

1.

Картопля

кг

17618,00

Бульби вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, грибка, дозрілі, без механічних пошкоджень та пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої вологості, типові для ботанічного сорту по формі і забарвленню. Картопля має бути однорідна за формою і забарвленням. Бульби покриті шкіркою. Допускаються бульби  з незміцнілої шкірки з її частковою відсутністю-для ранньої картоплі . Для пізньої картоплі – бульби повністю  покриті щільною шкіркою

Зовнішній вигляд:

  • Бульби цілі, чисті, здорові, сухі, не пророслі, без ознак в’ялості, не позеленілі, не підморожені.
  • Наявність органічних та мінеральних домішок (солома, бадилля, каміння та ін.) не допускається,
  • Очищені від землі.

Вимоги до якості згідно стандартам: Згідно з ДСТУ 4506:2005

Пакування: Сітка полімерна (8-20 кг). Товар повинен бути в мішках сітках, яка відповідає характеру товару  і захищає його від пошкодження під час доставки.

Середня маса картоплини, грам

  • 70-125
  • 90-140

Смак: Властивий даному ботанічному сорту, без стороннього присмаку

За формою:   Діаметр бульби не менше, ніж 5 см.

  • куляста
  • подовжена
  • яйцеподібна
  • подібна
  • бочко
  • пласка
  • з різними відхиленнями
  • кругла

Картопля має бути однорідна за формою і забарвленням.  Загальний обсяг поставки картоплі згідно замовлення  повинен бути одного кольору, сорту.

Сфера застосування:

  • харчова, для приготування страв (їжі)

За кольором: жовтого або рожевого кольору (а всередині білого, кремового або жовтого кольору)

За класами якості:

  • Перший клас: мита або очищена від землі сухим способом, фасована у споживчу тару

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

Критерії прийому картоплі:

  • Вміст роздавлених бульб, половинок та частин бульб не допускається;
  • Вміст підморожених бульб, запарених, з ознаками “задухи” не допускається;
  • Вміст бульб, що пошкоджені гризунами, не допускається;
  • Наявність землі, прилиплої до бульби, у партії не більше ніж 1% від загальної маси картоплі;
  • Вміст в’ялих бульб з легкою зморщеністю при заготівлі картоплі врожаю поточного року не допускається;
  • Вміст бульб уражених вологою, сухою, кільцевою цвіллю чи фітофторою не допускається;
  • Вміст бульб з позеленівшою більше ніж на 1/4 площі поверхнею не допускається;
  • Вміст бульб з механічними пошкодженнями глибиною більше ніж 5 мм та довжиною більш ніж 10 мм (порізи, виривання, тріщини, вм’ятини), не більше ніж 5 % від загальної товарної маси картоплі.

2.

Квасоля суха

кг

794,00

Зовнішній вигляд: Квасоля повинна бути у здоровому стані, не зіпріла, без пошкоджень, суха та чиста без сторонніх домішок.  Не пошкоджена шкідниками та механічно, очищена від лушпиння та іншого сміття, без стороннього присмаку. Запах – нормальний, властивий квасолі.

Оцінка якості: Згідно з  ДСТУ 8672:2016

Сорт під замовлення. Квасоля повинна бути  без зопрілостей та плісняви.

Зараженість шкідниками зерна: Не дозволено

Споживче пакування (вага): 1 кг або 5 кг

Споживче пакування (матеріал): Фасування в поліпропіленові пакети 1-5 кг.

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

 

3.

 

Горох сухий

 

кг

 

1283,00

Зовнішній вигляд: Горох повинен бути у здоровому стані, не зіпрілий, без пошкоджень, вищого або 1-го гатунку. Чистий без різних домішок, без затхлого, пліснявого та інших запахів. Смак притаманний гороху, без сторонніх присмаків.

Вимоги  до запаху:  Горох повинен мати нормальний запах властивий здоровому зерну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий.

Колір:  Жовтий різних відтінків

Оцінка якості: Згідно з  ДСТУ 7701:2015

Зараженість шкідниками зерна: Не дозволено

Споживче пакування (вага): 1 кг

Споживче пакування (матеріал): Фасування в поліпропіленових пакети по 1 кг.

Супровідна документація при постачанні:

Документи що підтверджують якість та безпечність продукції

4.

Сочевиця

кг

610,00

Сочевиця червона, зерно повинно бути більше за середнє для свого біологічного сорту, у здоровому стані, не зіпріле та без теплового пошкодження під час сушіння, чистим, не роздавлений, не пошкоджений шкідниками та хворобами. Без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів.

Смак без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Споживче пакування – полімерні або паперові пакети, вагою від 1 кг до 5 кг з маркуванням на кожній пакованій одиниці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО. За своїми технічними та якісними характеристиками товар повинен відповідати ДСТУ 6020:2008.

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені під час розробки та затвердження тендерної документації у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших вимог законодавства про безпечнiсть та окремi показники якостi харчових продуктiв.
Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься  інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.

Бюджетні призначення встановлені рішенням про місцевий бюджет Свалявської міської
територіальної громади на 2023 рік, яке затверджено на сесії міської ради.

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь