Сирні продукти
З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.
Замовник: Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Свалявської міської ради Закарпатської області
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти
Очікувана вартість предмета закупівлі: 402 755 грн з ПДВ
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-03-002635-a
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі
№ п/п |
Найменування товару |
Од. виміру |
К-ть |
Якісні характеристики |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
1. |
Сир кисломолочний
|
кг |
2681,00 |
Зовнішній вигляд: Консистенція м’яка, розсипчаста маса. Масова частка жиру: не нижче 9%. Дозволено незначну крупинчастість та незначне виділення сироватки. Сир повинен бути: чистий, не солоний, не кислий та не гіркий, добре віджатий, може бути фасований або ваговий. Смак та запах: характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір: білий або з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Маркування : з познакою придатності, відповідним шрифтом, нанесеною фарбою вільною від токсинів, відповідно до діючого законодавства. Вимоги до якості згідно стандартам: Згідно з ДСТУ 4554:2006 Пакування: спожиткове упакування масою нетто від 1,0 до |
2. |
Сир твердий 50 % |
кг |
853,00 |
Зовнішній вигляд: Походження сировини: коров’яче молоко незбиране. Масова частка жиру не менше 50%. Без замінників молочних жирів, без ГМО. Смак та запах специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Консистенція пластична, ніжно однорідна, злегка крихка. Колір жовтуватий, рівномірний за всією масою. Бажано брусок прямокутної або квадратної форми. Маркування відповідно до діючих стандартів. Вимоги до якості згідно стандартам: Згідно з ДСТУ 6003:2008, ДСТУ 4421:2005 Пакування: Спожиткове пакування - полімерна плівка (2- |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені під час розробки та затвердження тендерної документації у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших вимог законодавства про безпечнiсть та окремi показники якостi харчових продуктiв.
Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін.
Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.
Бюджетні призначення встановлені рішенням про місцевий бюджет Свалявської міської
територіальної громади на 2023 рік, яке затверджено на сесії міської ради.