Свалявська міська рада

Закарпатської області

Оброблені фрукти та овочі

 

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.

Замовник:  Відділ освіти, молоді, спорту та культури

Свалявської міської ради Закарпатської області

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі

Очікувана вартість предмета закупівлі:  546 200  грн з ПДВ

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-04-001713-a

 

 

 Технічні та якісні  характеристики предмета закупівлі

 

Назва товару та його споживчі якості

Якісні характеристики

органолептичні показники

Одиниці виміру

Кількість

Консервований зелений горошок

Горошок зелений консервований повинен відповідати вимогам ДСТУ. Виготовлений із свіжого зеленого середньої величини гороху технічної стиглості першого ґатунку. Склад: горошок зелений не менше 65%, вода питна, сіль кухонна, цукор;

Зовнішній вигляд: Зерна горошку цілі, без домішок

зернових оболонок і кормового гороху коричневого

кольору;

Колір: Зерен горошку – зелений, світло-зелений чи

оливковий, однорідний в одній одиниці фасування.

Дозволено наявність одиничних зерен горошку

неоднорідних за кольором від основної маси зерен;

Смак та запах: Натуральні, властиві консервованому

зеленому горошку. Дозволено незначний крохмалистий присмак. Не допускаються сторонні присмак та запах;

Консистенція : М’яка, неоднорідна

Розфасований в жерстяні банки вагою не меншою 420 грам, цілі, чисті, неушкоджені, небомбажні, з придатним терміном реалізації. Кришки повинні бути увігнутими або плоскими.

Вимоги до маркування споживчої або транспортної тари: назва і адреса підприємства-виробника. Його товарний знак (за наявності), телефон, адреса виробництва; повна назва продукції (торгова марка та власна назва за наявності), кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності до споживання; умови зберігання; маса нетто, маса брутто, інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність (калорійність).На момент постачання товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 90 % від дати виготовлення.

кг

716,00

Томатна паста

Фасування с/б 0,48 кг +/- 3 %  Повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання з сіллю або без неї до визначеного змісту сухих речовин. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна концентрована маса, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів. Колір – червоний, яскраво виражений, рівномірний по всій масі. Смак та запах – властиві концентрованої томатної масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Без ГМО, консервантів та барвників.  Термін придатності 2-3 роки. Відповідність вимогам ДСТУ, ТУ виробника.

кг

996,00

Родзинки

Родзинки мають бути у вигляді сушеної маси ягід з винограду одного виду, сипучі, без утворення грудок, ягоди без плодоніжок. Смак солодкий, або солодко-кислий. Доброякісні сушені фрукти, чисті, сухі, пружні, неламкі, еластичні (нееластичних допускається 25%), у воді повинні розбухати. Запах і смак сушених родзинок, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються забруднення, загнивання, запліснення, та ураження шкідниками. Без стороннього запаху, смаку і домішок. Не допускається пісок чи інші сторонні домішки. Плоди натуральні. Фасування в поліпропіленові пакети. Без ГМО. Відповідність вимогам ДСТУ, ТУ виробника.

кг

402,00

Сухофрукти

Суміш: яблука, груша, абрикос, чорнослив (або інша суміш фруктів), вагові. Доброякісні сушені фрукти, чисті, сухі (вологість 14-25%), пружні, неламкі або кришаться, солодкувато кислого або солодкуватого смаку, еластичні, у воді повинні розбухати. Вони не повинні бруднити рук або перетворюватися в грудки, якщо їх стиснути в кулаці. Запах і смак сушених фруктів приємні, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені фрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Розфасовані у гофровані ящики масою нетто не більше 5 кг. На упаковці обов’язково повинно бути склад продукту, дата виготовлення, термін придатності умови зберігання, дані про виробника. Без ГМО. Відповідність вимогам ДСТУ, ТУ виробника.

кг

1347,00

Плоди шипшини сушені

Доброякісні сушені плоди шипшини. Колір помаранчево-червоний, бордові. Запах та смак – притаманний даному продукту. Не допускаються плоди забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Споживча тара – розфасований в упаковку вироблену з нетоксичних матеріалів, безпечних для здоров’я дітей, вагою не більше від 0,5-1 кг. На упаковці обов’язково повинно бути склад продукту, дата виготовлення, термін придатності умови зберігання, дані про виробника. Без ГМО. Відповідність вимогам ДСТУ, ТУ виробника.

кг

270,00

Морожені фрукти

Фрукти в асортименті (смородина, малина, вишня, чорниця, полуниця, тощо), сухої заморозки. Упаковка по 1-3 кг. Колір однорідний, властивий даному виду в стадії зрілості. Смак і запах властивий кожному виду, без сторонніх присмаків та запаху. Консистенція близька до консистенції свіжих фруктів, допускається злегка розм'якшення. Плоди повинні бути без перевищеного вмісту хімічних речовин та механічного пошкодження. На упаковці обов’язково повинно бути склад продукту, дата виготовлення, термін придатності умови зберігання, дані про виробника. Без ГМО. Відповідність вимогам ДСТУ, ТУ виробника.

кг

1280,00

 

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені під час розробки та затвердження тендерної документації у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших вимог законодавства про безпечнiсть та окремi показники якостi харчових продуктiв.
Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін.

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься  інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.

Бюджетні призначення встановлені рішенням про місцевий бюджет Свалявської міської
територіальної громади на 2023 рік, яке затверджено на сесії міської ради.

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь