Свалявська міська рада

Закарпатської області

Рішення сесії №1353-1440 «Рішення прийняті на засіданні сорок дев'ятої сесії Свалявської міської ради восьмого скликання»

Кількість переглядів: 87
Скликання: VIII
Сесія: сорок дев'ята
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 29.09.2023
Номер документу: 1353-1440
Назва документу: Рішення прийняті на засіданні сорок дев'ятої сесії Свалявської міської ради восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Статуту Драчинського закладу дошкільної освіти Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.02 МБ)
  2. СТАТУТ ДРАЧИНСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.12 МБ)
  3. Про затвердження Статуту Свалявського закладу дошкільної освіти №2 Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.03 МБ)
  4. СТАТУТ СВАЛЯВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №2 СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.11 МБ)
  5. Про затвердження Статуту Свалявського закладу дошкільної освіти №3 Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.03 МБ)
  6. СТАТУТ СВАЛЯВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №3 СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.11 МБ)
  7. Про затвердження Статуту Свалявського закладу дошкільної освіти №4 Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.03 МБ)
  8. СТАТУТ СВАЛЯВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №4 СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.11 МБ)
  9. Про затвердження Статуту Свалявського закладу дошкільної освіти №5 Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.03 МБ)
  10. СТАТУТ СВАЛЯВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №5 СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.11 МБ)
  11. Про затвердження Статуту Свалявського закладу дошкільної освіти №6 Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.03 МБ)
  12. СТАТУТ СВАЛЯВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №6 СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.12 МБ)
  13. Про затвердження Статуту Плав’янського закладу дошкільної освіти Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.02 МБ)
  14. СТАТУТ ПЛАВ’ЯНСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.12 МБ)
  15. Про затвердження Статуту Росошанського закладу дошкільної освіти Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.03 МБ)
  16. СТАТУТ РОСОШАНСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.12 МБ)
  17. Про затвердження Статуту Стройненського закладу дошкільної освіти Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції та приведення у відповідність адреси місцезнаходження юридичної особи (0.03 МБ)
  18. СТАТУТ СТРОЙНЕНСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ СВАЛЯВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.11 МБ)
  19. Про звіт про виконання бюджету Свалявської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року (0.04 МБ)
  20. Звіт про виконання місцевого бюджету за І півріччя 2023 року (0.08 МБ)
  21. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за І півріччя 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.02 МБ)
  22. Звіт про виконання фінансового плану за І півріччя 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.07 МБ)
  23. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за I півріччя 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Свалявська міська лікарня» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.04 МБ)
  24. Звіт про виконання фінансового плану за I півріччя 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Свалявська міська лікарня» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.08 МБ)
  25. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за I півріччя 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Свалявський стоматологічний центр» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.04 МБ)
  26. Звіт про виконання фінансового плану за I півріччя 2023 року Комунального некомерційного підприємства «Свалявський стоматологічний центр» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.06 МБ)
  27. Про затвердження «Програми розвитку Свалявської школи мистецтв Свалявської міської ради Закарпатської області на 2023 рік» (0.03 МБ)
  28. Про внесення змін до «Програми розвитку Свалявської дитячо-юнацької спортивної школи на 2023 рік» (0.03 МБ)
  29. Про звіт директора Комунального підприємства «Водопостачання та водовідведення» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.04 МБ)
  30. Звіт директора Комунального підприємства «Водопостачання та водовідведення» Свалявської міської ради Закарпатської області (1.54 МБ)
  31. Про звіт начальника Комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Свалявської міської ради Закарпатської області (0.04 МБ)
  32. Звіт Комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Свалявської міської ради Закарпатської області (1.83 МБ)
  33. Пояснювальна записка до звіту про фінансові результати Комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Свалявської міської ради за 1-е півріччя 2023 року (3.17 МБ)
  34. Про надання дозволу на списання з балансу КНП «Свалявська міська лікарня» Свалявської міської ради Закарпатської області рентгенівського комплексу РУМ-20М шляхом ліквідації (0.04 МБ)
  35. Про надання дозволу на списання транспортного засобу з балансу КНП «Свалявська міська лікарня» Свалявської міської ради шляхом ліквідації (0.07 МБ)
  36. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду (0.06 МБ)
  37. Про надання дозволу на списання майна з балансу Дусинського закладу загальної середньої освіти Свалявської міської ради (0.07 МБ)
  38. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Свалявської міської ради, які підлягають малій приватизації в 2023 - 2024 роках (0.03 МБ)
  39. Про передачу майна комунальної власності Свалявської міської ради на баланс відділу освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради та закріплення його на праві оперативного управління (0.04 МБ)
  40. Про перейменування відділу комунального майна, господарського забезпечення, інфраструктури та житлово-комунального господарства Свалявської міської ради Закарпатської області та затвердження Положення в новій редакції (0.03 МБ)
  41. Про утворення відділу житлово-комунального господарства та інфраструктури Свалявської міської ради Закарпатської області та затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства та інфраструктури Свалявської міської ради Закарпатської області (0.03 МБ)
  42. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської ради від 18 листопада 2022 року №965 «Про затвердження структури, штату та загальної чисельності виконавчих органів Свалявської міської ради Закарпатської області» (0.05 МБ)
  43. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду (0.06 МБ)
  44. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  45. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  46. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  47. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.06 МБ)
  48. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою продажу у власність (0.06 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання згоди на встановлення земельного сервітуту (0.07 МБ)
  50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.06 МБ)
  51. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою продажу у власність (0.06 МБ)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (0.06 МБ)
  54. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду (0.06 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.07 МБ)
  57. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж її у власність (0.07 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  60. Про надання дозволу на виготовлення паспорта водного об’єкта на земельній ділянці комунальної власності водного фонду (0.06 МБ)
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  62. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж її у власність (0.07 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду (0.06 МБ)
  65. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду (0.06 МБ)
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду (0.06 МБ)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.07 МБ)
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  69. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж її у власність (0.07 МБ)
  70. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду (0.06 МБ)
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  75. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення з метою продажу у власність (0.06 МБ)
  76. Про надання дозволу на виготовлення паспорта водного об’єкта на земельній ділянці комунальної власності водного фонду (0.06 МБ)
  77. Про затвердження детального плану території (0.04 МБ)
  78. Про затвердження детального плану території (0.03 МБ)
  79. Про затвердження детального плану території (0.03 МБ)
  80. Про затвердження Статуту Свалявської школи мистецтв Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції (0.06 МБ)
  81. Про зміну адреси місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Свалявської міської ради» у новій редакції (0.13 МБ)
  82. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської ради № 24 від 24 грудня 2020 року (0.04 МБ)
  83. ПЕРЕЛІК адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг Мукачівського району Закарпатської області» (0.05 МБ)
  84. Про внесення змін в додаток до рішення сесії Свалявської міської ради від 05.05.2023 №1199 «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної форми власності» (0.07 МБ)
  85. Про внесення змін до «Програми утримання та ремонту автомобільних доріг по Свалявській міській раді на 2021 — 2023 роки» (0.07 МБ)
  86. Про внесення змін до «Програми утримання комунального майна Свалявської міської ради на 2023 рік» (0.07 МБ)
  87. Про внесення змін до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Свалявський стоматологічний центр» Свалявської міської ради Закарпатської області на 2023-2027 роки (0.04 МБ)
  88. Про затвердження Програми розбудови інформаційно-аналітичної системи «Ситуаційний центр «Безпекове Закарпаття на 2023 рік» (0.07 МБ)
  89. Про внесення змін до «Комплексної програми розвитку цивільного захисту Свалявської міської ради на 2022 – 2026 роки» (0.04 МБ)
  90. Комплексна програма розвитку цивільного захисту Свалявської міської ради на 2022 – 2026 роки» (0.06 МБ)
  91. ПАСПОРТ Комплексної програми розвитку цивільного захисту Свалявської міської ради на 2022 – 2026 роки (0.06 МБ)
  92. Додатки до Комплексної програми розвитку цивільного захисту Свалявської міської ради на 2022 – 2026 роки (0.17 МБ)
  93. Про внесення змін до рішення сесії від 23 грудня 2022 року № 1021 «Про бюджет Свалявської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами 28.02.2023 №1098, 30.03.2023 №1137, 05.05.2023 №1179, 01.06.2023 №1230, 23.06.2023 №1235, 27.07.2023 №1304, 15.09.2023 №1352) (0.04 МБ)
  94. Додатки 1-4 до рішення сесії від 29.09.2023 №1424 (0.45 МБ)
  95. Додаток 5 до рішення сесії від 29.09.2023 №1424 (0.38 МБ)
  96. Додаток 6 до рішення сесії від 29.09.2023 №1424 (0.36 МБ)
  97. Про вилучення з оперативного управління комунального майна Свалявської міської територіальної громади (0.07 МБ)
  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  99. Про передачу в постійне користування земельних ділянок комунальної власності (0.07 МБ)
  100. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  104. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.06 МБ)
  105. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду (0.06 МБ)
  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  107. Про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду (0.06 МБ)
  108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (0.06 МБ)
  109. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (0.06 МБ)
  110. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (0.03 МБ)
  111. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (0.03 МБ)
  112. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.