Свалявська міська рада

Закарпатської області

Рішення виконавчого комітету №104-164 «Рішення виконавчого комітету»

Кількість переглядів: 330
Скликання: VIII
Сесія: .
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 21.05.2021
Номер документу: 104-164
Назва документу: Рішення виконавчого комітету
Прикріплені файли:
  1. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  2. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  3. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  4. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  5. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  6. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  7. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  8. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  9. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  10. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  11. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  12. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  13. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  14. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  15. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  16. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  17. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  18. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  19. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  20. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  21. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  22. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  23. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  24. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  25. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  26. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  27. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  28. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  29. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  30. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  31. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  32. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  33. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  34. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  35. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  36. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  37. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  38. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  39. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.11 МБ)
  40. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  41. Про присвоєння (зміну) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  42. Про розроблення детального плану території в м.Свалява (0.1 МБ)
  43. Про надання Погодження режиму роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування та іншого призначення на території Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  44. Про надання дозволу на розроблення комплексної схеми розміщення тимчасової споруди (групи тимчасових споруд) (0.1 МБ)
  45. Про продовження терміну дії паспорта прив'язки тимчасової споруди (групи тимчасових споруд) для провадження підприємницької діяльності (0.1 МБ)
  46. Про надання статусу особи, що постійно проживає та працює(навчається) на території населеного пункту, якому надано статус гірського (0.11 МБ)
  47. Про заслуховування звіту про виконану роботу керівника Свалявської гімназії №1 Свалявської міської ради (0.1 МБ)
  48. Про режим роботи закладів дошкільної освіти Свалявської міської ради в літній період 2021 року (0.12 МБ)
  49. Про завершення 2020/2021 навчального року та підготовку до 2021/2022 навчального року (0.11 МБ)
  50. Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад (0.13 МБ)
  51. Про продовження перебування дітей в Чинадіївському дошкільному навчальному закладі (дитячому будинку) інтернатного типу Закарпатської обласної ради (0.1 МБ)
  52. Про виділення одноразової матеріальної допомоги (0.13 МБ)
  53. Про розміщення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки на території Свалявської територіальної громади (0.11 МБ)
  54. Про затвердження акту обстеження русел річок Латориця в м.Свалява та Свалявка в с.Стройне (0.1 МБ)
  55. Про погодження розрахунку вартості послуг (робіт) по біжучому утриманню (благоустрій міста) по КП ВУКГ (0.1 МБ)
  56. Про виплату одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку (0.1 МБ)
  57. Про надання пільги та звільнення від оплати за відвідування дітьми “Свалявської дитячої школи мистецтв” (0.1 МБ)
  58. Про надання пільги та звільнення від оплати за харчування дітей у закладах дошкільних освіти та початкових школах Свалявської територіальної громади (0.11 МБ)
  59. Про погодження Програми (0.16 МБ)
  60. Про уповноваження осіб за ведення погосподарського обліку (0.1 МБ)
  61. Про затвердження проєктної документації за робочим проєктом "Капітальний ремонт вулиці Шевченка у м.Свалява" (0.11 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь