Свалявська міська рада

Закарпатської області

Чим наполегливіше працюєш, тим успішнішим стаєш!

Дата: 27.04.2021 13:07
Кількість переглядів: 533

         Фото без опису

Чим наполегливіше працюєш, тим успішнішим стаєш!

 

Волейбол – хороша командна гра, що вимагає фізичної витривалості, кмітливості та багато навичок, які мають бути розвинені у волейболістів. Цей вид спорту добре загартовує силу волі, швидкість реакції і орієнтування, вміння використовувати свої сили розумно і ощадливо, загалом дає хороше фізичне навантаження. Волейбол в останні роки все більше стає популярним серед дорослих та учнівської молоді.

 

Але я хочу розповісти вболівальникам волейболу не про його методику, а про гру команди «Спартак» (Свалява) на чемпіонаті Закарпатської області серед чоловіків сезону 2020-2021 рр. Кожен із любителів цієї гри розуміє «свист» кросівок на полі, із захопленням дивиться на злагоджену гру спортсменів та їхні атлетичні статури, які у стрибку показують, ніби зараз перестрибнуть сітку, роблячи нападаючі удари, крики вболівальників із трибун, які мотивують та підбадьорюють кожного гравця команд.

 

Дивлячись на гру збірної Сваляви з волейболу, кожен зрозуміє, що це велика робота команди та заслуженого тренера Свалявщини з 1985 року Василя Скукіса. Я думаю, що вислів Конфуція «Виберіть собі роботу до душі, і вам не доведеться працювати жодного дня у житті» дуже доречний, тому що це улюблена справа кожного гравця нашої збірної. До складу команди входять колишні вихованці дитячо-юнацької спортивної школи м. Свалява (хоча колишніх не буває) та  тренери нашої школи – Іван Бута та Василь Плоскіна. Першого було визнано кращим гравцем цієї фінальної гри, що проходила 24 квітня у спорткомплексі «Юність» (м. Ужгород). Зустрілися у півфіналі «Свалява-Ужгород» (2:1). А у фінальному поєдинку з таким рахунком одержали перемогу над командою збірної Рокосова.

 

Команда «Спартак» (Свалява) – чемпіони Закарпатської області серед чоловіків сезону 2020-2021рр. Щиро вітаємо гравців, тренера та шанувальників цієї цікавої командної гри.

Займайтеся спортом і будьте здорові!

 

Вікторія Титинець,

заступник директора ДЮСШ

Свалявської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь