Свалявська міська рада

Закарпатської області

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 15.06.2021 15:35
Кількість переглядів: 1322

Фото без опису

15 червня під головуванням міського голови Юрія Григи відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Було розглянуто низку важливих питань із різних сфер життєдіяльності громади.

Виконавчий комітет міської ради затвердив проєктну документацію за робочими проєктами «Капітальний ремонт вулиці Бистрянська у м. Свалява» і «Капітальний ремонт вулиці Зоряна у м. Свалява».

Члени виконавчого комітету проголосували за рішення «Про затвердження Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання в Свалявській школі мистецтв». Присутні також підтримали надання пільги та звільнення від оплати за навчання дітей у Свалявській школі мистецтв (відповідні заяви надійшли від представників пільгових категорій населення).

Члени виконавчого комітету проголосували за проєкт рішення «Про затвердження контингенту учнів у Свалявській школі мистецтв Свалявської міської ради», згідно з яким затверджено контингент учнів у школі в кількості 400 учнів.

На засіданні розглянули питання «Про розміщення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки на території Свалявської територіальної громади» і підтримали відповідний проєкт рішення.

Члени виконавчого комітету підтримали проєкти рішень, пов’язані із захистом прав дитини. Було також ухвалено рішення, підготовлені на основі заяв громадян, щодо присвоєння (зміни) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради, і з інших архітектурних питань.

Члени виконкому проголосували за проєкт рішення щодо створення опікунської ради при виконавчому комітеті Свалявської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування), а також затвердження Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Свалявської міської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки  (піклування), і персонального складу цієї ради.

Крім цього, присутні прийняли рішення, що стосувалися соціальної підтримки жителів громади.

Члени виконавчого комітету затвердили акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь