Свалявська міська рада

Закарпатської області

Привітання в.о. Свалявського міського голови Мирослави Скрипинець з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2021 09:42
Кількість переглядів: 1075

Фото без опису

Дорогі Свалявчани, шановна громадо!

Від усього серця рада вітати Вас зі святами, що надією та сімейним теплом зігрівають наші серця – з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Ще один рік нашого життя стає історією. Дуже багато було зроблено за цей рік в місті. Невзжаючи на труднощі місто успішно подолало проблеми, створювало комфортне середовище для життя кожного з нас, здобувало свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього.

Рік, що минає, був для нашої громади, створеної у 2020 року, особливим. Багато важливих подій і процесів відбулося вперше. Вперше створено старостинські округи, вперше Свалявська міська територіальна громада презентувала себе на міжнародному рівні в рамках налагодження співпраці з данським муніципалітетом Гульборгсунн, вперше громадські активісти, креативна молодь, що активно долучилася до вирішення важливих для громади питань, виступили партнерами міської влади у важливих проєктах і екологічних заходах.

Були в році, що минає, і виклики, на які потрібно було дати відповідь. Нам вдалося знайти компроміси і побудувати роботу міської ради таким чином, що з багатьох важливих для розвитку громади питань, ми досягаємо консенсусу. Користуючись нагодою, хочу подякувати депутатському корпусу за результативну роботу, а всім жителям громади, які брали участь в обговоренні резонансних питань, – за активну позицію і готовність відстоювати свої принципи і цінності.

Щиро бажаю Свалявській громаді віри у власні сили, оптимізму, нових досягнень. Впевнена, нам до снаги здолати всі перепони і забезпечити крок за кроком зміни на краще. Кожній родині бажаю, щоб у новому році відбулися позитивні зміни, на які ви очікуєте, щоб ваш дім був повною чашею, щоб у ваших оселях панували взаєморозуміння, любов і затишок.

Нехай Новий рік і Різдво Христове наповнять наші серця радістю спілкування з рідними і близькими, нехай янгол завжди оберігає дорогих нам людей.

Здоров’я, щастя і достатку в Новому році

Веселих свят!

З найщирішими побажаннями

в.о.Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.