Свалявська міська рада

Закарпатської області

Свалява.ВІДРОДЖЕННЯ: П’ятий громадський простір «Сквер та алея по вулиці Першотравневій»

Дата: 08.02.2022 13:06
Кількість переглядів: 866

Фото без описуЯк ми вже повідомляли,  за ініціативи в.о. Свалявського міського голови Мирослави Скрипинець розпочалась робота по відродженню та повному оновленню міста. І першим важливим кроком у цьому напрямку є  створення загальної концепції паркових зон на території м. Свалява.

Запропонованим проектом передбачається проведення благоустрою шести паркових зон.

Головний принцип реконструкції територій, які закладений в цих всіх шести проектах – створення насамперед безпечного і зручного середовища, вільного простору, де можна відпочити та гарно провести час.

 П’ятий громадський простір «Сквер та алея по вулиці Першотравневій»

Ця локація займатиме ділянку по вулиці Першотравневій, протяжністю від зупинки до мосту на вулиці Фізкультурній.

Обрана зона – дуже мальовничий куточок понад річкою, який може стати чудовою прогулянковою місциною. Влітку тут можна буде пройтися облаштованими доріжками, посидіти в затінку на зручних лавочках з книжкою в руках або ж просто потеревенити з друзями. Завдяки гарному освітленню тут можна буде здійснювати вечірні прогулянки, милуватись шумом річкової води. Художники матимуть місце для створення картин під відкритим небом. Також тут, на свіжому повітрі, можна буде проводити цікаві заняття з дітками.

Окрім цього, ми розглядаємо варіант прокладання велосипедної доріжки, яка дасть змогу активним свалявчанам покататись на велосипедах си біговелах.

Нам важливо почути, що б хотіли бачити у парку мешканці Сваляви. Тому нагадуємо, що триває громадське обговорення проекту, збір даних пропозицій (ідей, зауважень) щодо створення загальної концепції паркових зон на території м. Свалява, в період з 28.01.2022 по 28.02.2022 р.р. (пропозиції просимо надсилати на e-mail: arch.svalyava@ukr.net).

Пропозиції мають містити інформацію про суб’єкта їх подання (ПІБ, назву установи/підприємства/організації, посаду, контактні дані), а також бути об’єктивні, обґрунтовані і змістовні, викладати суть проблематики та пропозиції щодо загальної концепції створення громадського простору щодо влаштування паркових зон на території міста, у разі потреби містити посилання на відповідні нормативно-правові акти.

Також запрошуємо до співпраці благодійників та меценатів, які можуть зробити свій вклад у розвиток міста.

Закликаємо усіх інціативних мешканців нашого міста долучитися до обговорення та вносити свої ідеї та пропозиції, адже наше місто повинне стати для нас найкращим і найзатишнішим!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.