Свалявська міська рада

Закарпатської області

Про скликання тридцять дев’ятої сесії Свалявської міської ради VIII скликання

Дата: 17.03.2023 10:37
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

 

30 березня 2023 року о 10:00 год. відбудеться засідання тридцять дев’ятої сесії Свалявської міської ради VIII скликання з орієнтовним порядком денним: 

 

1. Про зміну найменування Свалявського ЗЗСО №1 Свалявської міської ради, приведення у відповідність юридичної адреси та затвердження Статуту в новій редакції.

2. Про зміну найменування Свалявського ЗЗСО №2 Свалявської міської ради, приведення у відповідність юридичної адреси та затвердження Статуту в новій редакції.

3. Про зміну найменування Свалявського ЗЗСО №3 Свалявської міської ради, приведення у відповідність юридичної адреси та затвердження Статуту в новій редакції.

4. Про зміну найменування Свалявського ЗЗСО №4 з поглибленим вивченням окремих предметів Свалявської міської ради, приведення у відповідність юридичної адреси та затвердження Статуту в новій редакції.

5. Про зміну найменування Дусинського ЗЗСО Свалявської міської ради, приведення у відповідність юридичної адреси та затвердження Статуту в новій редакції.

6. Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Свалявської міської ради.

7. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану 2022 рік Комунального некомерційного підприємства «Свалявська міська лікарня» Свалявської міської ради Закарпатської області.

8. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану за 2022 рік Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Свалявської міської ради Закарпатської області.

9. Про внесення змін до Програми питна вода Свалявської міської ради на 2022-2026 роки.

10. Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії Свалявської міської ради від 23 грудня 2022 року №1021 «Про бюджет Свалявської міської територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами 28.02.2023 №1098).

11. Про внесення змін до рішення 7 сесії Свалявської міської ради від 06.11.2012р. №538.

12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в оренду.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

16. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду.

17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок ТОВ «Ровакс».

18. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

19. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання згоди на встановлення земельного сервітуту.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання згоди на встановлення земельного сервітуту.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання згоди на встановлення земельного сервітуту.

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання згоди на встановлення земельного сервітуту.

24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

25. Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  в оренду.

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність.

27. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

 

Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь