М’ясо
З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.
Замовник: Відділ освіти, молоді, спорту та культури
Свалявської міської ради Закарпатської області
Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Очікувана вартість предмета закупівлі: 2 709 650 грн з ПДВ
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-01-03-001754-a
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі
№ з/п
|
Назва найменування предмету закупівлі |
Одиниця виміру |
Кількість
|
Вимоги до предмету закупівлі |
1 |
Яловичина великошматкова охолоджена |
кг |
372,00 |
М'ясо яловиче повинно бути охолодженим, у вигляді великих шматків без кістки, без жил, грубих поверхневих плівок, без стороннього запаху, колір від блідо-рожевого до рожевого, по консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканини, побитостей, синців, забруднення. М'ясо телятини повинно бути упаковане у вакуумну упаковку та зберігатись за температури не нижче 00С і не вище 80С – 10 діб (для вакуумного пакування), термін зберігання (без упакування) при температурі не нижче 00С і не вище 80 С – 3 доби. Термін придатності на момент поставки продукції повинен складати не менше ніж 80% від загального строку придатності. Вимоги щодо якості ДСТУ 4589:2006 |
2 |
Свинина великошматкова охолоджена |
кг |
7314,00 |
Свинна великошматкова повинна бути без кістки. М’язи, відділені від тазової, крижової, стегнової кісток одним шматком, без хрящів, сухожилок, із зовнішньої сторони з товщиною сала на поверхні не більше Вимоги щодо якості ДСТУ 4590:2006 |
3 |
Філе куряче охолоджене |
кг |
8565,00 |
Поверхня повинна бути чиста, суха, не завітрена, без згустків крові, без запаху зіпсованості. Консистенція охолодженого філе курячого : м’ясо щільне, пружне; якщо натиснути пальцем ямка, що утворилася, швидко вирівнюється. Колір від блідо-жовтого до жовтого. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Філе куряче повинно бути упаковане у вакуумну упаковку та зберігатись за температури не нижче 00С і не вище 80С – 7 діб (для вакуумного пакування), термін зберігання (без упакування) при температурі не нижче 00С і не вище 80С – 2 доби. Термін придатності на момент поставки продукції повинен складати не менше ніж 80% від загального строку придатності. Вимоги щодо якості ДСТУ 3143 :2013 |
4 |
Четвертина куряча охолоджена |
кг |
708,00 |
Поверхня четвертини курячої повинні бути сухою, не завітреною, внутрішня поверхня четвертини курячої повинна бути чиста, без згустків крові. Жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на Не дозволено: переломи стегнових та гомілкових кісток, наявність гострих країв кісток та уламків кісток, садна, сліди від ударів, глибокі порізи м’язової тканини та розриви шкіри М’язи щільні, пружні; якщо натиснути пальцем - ямка, що утворилася, швидко вирівнюється. Четвертина куряча повинна бути упакована у вакуумну упаковку та зберігатись за температури не нижче 00С і не вище 80С – 7 діб (для вакуумного пакування), термін зберігання (без упакування) при температурі не нижче 00С і не вище 80С – 2 доби. Термін придатності на момент поставки продукції повинен складати не менше ніж 80% від загального строку придатності. Вимоги щодо якості ДСТУ 3143 :2013 |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені під час розробки та затвердження тендерної документації у відповідності до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших вимог законодавства про безпечнiсть та окремi показники якостi харчових продуктiв.
Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін.
Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.
Бюджетні призначення встановлені рішенням про місцевий бюджет Свалявської міської
територіальної громади на 2023 рік, яке затверджено на сесії міської ради.