Свалявська міська рада

Закарпатської області

Відбулося перше засідання четвертої сесії міської ради

Дата: 26.02.2021 16:02
Кількість переглядів: 2464

Сьогодні, 26 лютого, відбулося перше засідання четвертої сесії міської ради.

Фото без описуГоловував на пленарному засіданні міський голова Юрій Грига. У засіданні взяли участь 25 депутатів міської ради.

Проєкти рішень сесії було обговорено на засіданнях постійних депутатських комісій.

Депутати затвердили Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами та контролю за утриманням домашніх тварин на території Свалявської територіальної громади на 2021-2022 роки та місцеву цільову програму «Безпечне місто Свалява/SafeCity на 2021-2025 роки».

Народні обранці також проголосували за проєкти рішень щодо прийняття в комунальну власність Свалявської міської ради комунальних некомерційних підприємств «Центр первинної медико-санітарної допомоги», «Свалявська районна лікарня», «Стоматологічний центр м. Свалява» шляхом прийняття прав засновника. Депутатський корпус проголосував за рішення щодо проведення аудиту та оптимізацію цих трьох комунальних некомерційних підприємств та створення спостережних рад при кожному з них.

Фото без описуДепутати підтримали проєкти рішень «Про проведення процедури обговорення проєкту «Правил благоустрою території населених пунктів Свалявської міської ради» та «Про розроблення детального плану території».

Народні обранці також ухвалили рішення «Про створення комісії з визначення стратегічного розвитку закладів освіти та закладів культури Свалявської міської ради». Проголосували народні обранці також за створення комісії, яка покликана напрацювати рекомендації щодо раціонального розміщення об'єктів торгівлі-тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та доцільності надання дозволів для розміщення зовнішньої реклами на території Свалявської територіальної громади, належного контролю за дотримання правил благоустрою.

Депутати розглянули та проголосували за проєкти рішень із земельних питань.

Було ухвалено рішення щодо виділення коштів на розроблення проєктно-кошторисної документації на ремонт тротуару по вулиці Визволення (від площі Головної до межі між Свалявською та Неліпинською територіальними громадами), благоустрій території біля Свалявського ЗЗСО №4 по вулиці Верховинській, 89 (колишня гімназія), капітальний ремонт вулиць Старолюбовнянська, Молодіжна, Б. Хмельницького, Робітнича, Шевченка в Сваляві, поточний ремонт дороги Дусино-Плав'я.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь