Свалявська міська рада

Закарпатської області

Виконавчий комітет розглянув питання, пов’язані з соціальним захистом пільгових категорій громадян, а також захистом прав дитини

Дата: 04.03.2021 15:40
Кількість переглядів: 1682

Фото без опису

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянули архітектурні питання, а також питання, пов’язані з соціальним захистом пільгових категорій громадян-жителів Свалявської територіальної громади та захистом прав дитини. Крім цього, рішення, ухвалені виконавчим комітетом, стосувалися освітньої сфери Свалявської територіальної громади.

    Головував на засіданні очільник Свалявської територіальної громади Юрій Грига. 
    Члени виконавчого комітету міської ради проголосували за проєкт рішення «Про організацію дорожнього руху та розміщення дорожніх знаків на території Свалявської територіальної громади», яким передбачено розміщення додаткових дорожніх знаків задля підвищення рівня комфорту жителів Сваляви, зокрема у рішенні йдеться про впорядкування руху вантажних автомобілів на об’їзних дорогах. 
   Присутні підтримали пропозицію міської ради щодо надання пільги в оплаті за відвідування дітьми закладів дошкільної освіти та початкових шкіл Свалявської територіальної громади: задоволено 13 заяв на оплату в розмірі 50% батьківської плати і 6 заяв – в розмірі 100 відсотків. 
   Члени виконавчого комітету проголосували за надання пільги та звільнення від оплати за відвідування дітьми «Свалявської дитячої школи мистецтв» (відповідні заяви надійшли від багатодітних сімей та сімей, в яких виховуються діти-напівсироти). 
  Підтримали присутні також проєкт рішення щодо виділення одноразової матеріальної допомоги жителям Свалявської територіальної громади, які потребують соціальної підтримки.
    Члени виконавчого комітету проголосували за проєкти рішень, що стосуються   питань захисту прав дитини.
    Підтримав виконавчий комітет міської ради і проєкти рішень щодо архітектурних питань та питань, пов’язаних з функціонуванням закладів освіти громади. Було затверджено акт обстеження зелених насаджень, які підлягають видаленню.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь