Свалявська міська рада

Закарпатської області

Результат приходить, коли перебореш лінь, своє «не хочу» й «не можу»!

Дата: 30.03.2021 09:20
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

Результат приходить, коли перебореш лінь, своє «не хочу» й «не можу»!

 

  Коли ми говоримо про важку атлетику, то асоціація у нас одна – сила, міць, впевненість і штанга, яку спортсмени піднімають, докладаючи чимало зусиль. Так! А й справді – це сильні люди, навчені правильними підходами, технікою підняти над головою сотні кілограмів. Ще вимальовуються відомі сучасні та колишні постаті цього виду спорту. Ось мені на згадку прийшов наш закарпатський богатир, борець, важкоатлет, найсильніша людина ХХ століття Іван Фірцак. У народі його називали Іван Сила, а в усьому світі наш земляк був відомий під прізвиськом «Кротон». Але я хочу зосередити вашу увагу зовсім на іншого важкоатлета. Дивлячись на нього і знаючи силу та фізичні здібності, я впевнена, що він досягне ще більших висот, які зараз є у його списку спортивних заслуг із важкої атлетики. Як і всі юнаки, Денис Чонка з дитинства хотів стати сильним, мужнім хлопцем. Так, він впевнено йшов до поставленої мети. Дійсно, сьогодні це сильний спортсмен відділу важкої атлетики та гордість Свалявської ДЮСШ.

 

  У м. Чернігові 25 березня відбувся Чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів до 20 років. Денис представляв Свалявську ДЮСШ. Із 19 учасників його вагової категорії на цих змаганнях ввійшов до десятки, посівши восьме місце. Але найвищий показник у його спортивній кар’єрі – виконання нормативу кандидата у майстри спорту з важкої атлетики (КМС). Сума двоборства 253 кг (ривок – 116 кг, поштовх – 137кг). Наразі важкоатлет ретельно готується до вищих показників – майстра спорту (МСУ). У цьому йому допомагають досвідчені фахівці, тренери-викладачі Свалявської ДЮСШ Василь Попович та Володимир Попович.

 

  Я думаю, що спортсмен такого рівня підкорить ще не один поміст. Йому під силу досягнути вищих результатів у важкій атлетиці, чого і бажаємо Денису та його тренерам. Займайтеся спортом і будьте здорові!

 

Вікторія Титинець,

заступник директора ДЮСШ

                                                                                        Свалявської міської ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.