Свалявська міська рада

Закарпатської області

Які адміністративні послуги отримують жителі Свалявської територіальної громади?

Дата: 02.04.2021 11:22
Кількість переглядів: 1471

 Фото без опису

 Для кожного громадянина важливо отримувати необхідні адміністративні послуги. Їх надають ЦНАПи. На території Свалявської громади функціонує Центр надання адміністративних послуг Свалявської міської ради, розташований за адресою: м. Свалява, пл. пл. Головна, 1, кабінет №112.
 В умовах децентралізації важливо забезпечити комфортні умови жителям сільських населених пунктів, що увійшли до складу Свалявської ТГ. З цією метою було прийнято рішення про створення віддалених робочих місць працівників ЦНАП на території трьох колишніх сільських рад: Стройненської, Тибавської, Дусинської. Відтак адміністративні послуги жителі сіл Стройне і Черник можуть отримати за адресою: с. Стройне, 152,(поштовий індекс 89331), мешканці сіл Дусино, Плав’я, Росош і Лопушанка – за адресою: с. Дусино, вул. Миру, 98, (поштовий індекс 89332), а жителі с. Тибава і с. Мала Мартинка – за адресою: с. Тибава, 70 а,(поштовий індекс 89330). Мешканці м. Сваляви та с. Драчина звертаються до Центру надання адміністративних послуг, який розташований за адресою: м. Свалява, пл. Головна, 1, кабінет №112 (перший поверх адмінбудинку).
 З переліком послуг, які надають працівники ЦНАП у селах Стройне, Тибава, Дусино, можна ознайомитися тут.
ЦНАП Свалявської міської ради надає 136 адміністративні послуги. Детальніше про них можна дізнатися тут
 Жителям населених пунктів колишніх Стройненської, Тибавської, Дусинської сільських рад для подання документів, необхідних для отримання послуг соціального характеру, які раніше надавало управління соціального захисту населення Свалявської райдержадміністрації, необхідно звернутися до адміністраторів ЦНАП, які працюють на віддалених робочих місцях у приміщеннях колишніх сільських рад. Жителі м. Сваляви і с. Драчино з соціальних питань звертаються до ЦНАП у м. Сваляві. 
 Фахівці ЦНАП, котрі працюють у сільських населених пунктах, надають послуги, яких часто потребують громадяни. Зокрема, з реєстрації місця проживання особи; 
зняття з реєстрації місця проживання особи;
видачі довідки про реєстрацію місця проживання особи;
видачі довідки про зняття з реєстрації місця проживання;
реєстрації місця перебування особи; видачі довідки про склад сім’ї та зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб;
і довідки для оформлення пенсій; видачі довідки-виписка з трудової книжки. Це далеко не повний перелік послуг, для отримання яких жителям сіл немає потреби їхати до міста, очікувати своєї черги, витрачаючи на це особистий час.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь