Свалявська міська рада

Закарпатської області

Інструктивно-методична онлайн-нарада на онлайн-платформі Cisco Webex із директорами ЗЗСО, ЗДО та працівниками закладів культури Свалявської територіальної громади

Дата: 06.04.2021 16:25
Кількість переглядів: 1141

                                            Фото без опису

Інструктивно-методична онлайн-нарада на онлайн-платформі Cisco Webex із директорами ЗЗСО, ЗДО та працівниками закладів культури Свалявської територіальної громади

 

01.04.2021 року було проведено інструктивно-методичну онлайн-нараду на онлайн-платформі Cisco Webex із директорами закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та працівниками закладів культури Свалявської територіальної громади. На порядку денному низка нагальних питань, а саме: про хід атестації педагогічних працівників у 2021 році, про участь закладів освіти і культури у творчих конкурсах, у заходах з нагоди Великодня тощо.

 

Ельвіра Степанівна Приходько, заступник голови атестаційної комісії щодо питання про хід атестації педагогічних працівників у 2021 році, зазначила, що атестація педагогічних працівників відбуватиметься відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки від 06 жовтня 2010 року № 930, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 14 грудня 2010 року № 1255/18550 (зі змінами), наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 17.09.2020 року № 66-к «Про атестацію педагогічних працівників у 2021 році» та рішення виконавчого комітету Свалявської міської ради «Про створення та затвердження складу атестаційної комісії II рівня» від 04.03.2021 року. Вона наголосила, що атестація проходитиме в онлайн-режимі на онлайн-платформі Cisco Webex відповідно до додатку 2 до Рішення від 04.03.2021 року «Графік засідань атестаційної комісії ІІ рівня». Також Ельвіра Степанівна зазначила, що кожен заклад освіти підключатиметься до онлайн-засідання окремо для обговорення досвіду працівників закладів освіти, що атестуються цьогоріч, із врахуванням узагальнених довідок про вивчення системи роботи педагогічних працівників членами атестаційної комісії відділу освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради та клопотань атестаційних комісій закладів освіти.

 

Жанна Йосипівна Ярчич, директор Свалявського будинку школярів Свалявської міської ради, ознайомила присутніх на онлайн-нараді із наказами департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА про проведення Всеукраїнських конкурсів «Наш пошук і творчість тобі, Україно!», «Малюнок, вірш, лист до мами». Також повідомила, що підведено підсумки І етапу конкурсу «Наш пошук і творчість тобі, Україно!», серед переможців учні Дусинського ЗЗСО, які є найактивнішими учасниками всіх конкурсів, а також учні Свалявської гімназії №1, Свалявського ЗЗСО №1 та Свалявського будинку школярів Свалявської міської ради. Присутні також були ознайомлені з листами Закарпатського еколого-натуралістичного центру про проведення агрочеленджу «Лабораторія смаку» та Міжнародного конкурсу екоплакату. Одночасно Жанна Йосипівна ознайомила присутніх із планом заходів відділу освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради з нагоди Великодня.

 

У різному Едіта Василівна Грабар, в.о. начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради наголосила, що у всі заклади освіти буде надіслано інструкцію для перевірки даних у системі ЄДЕБО. Одночасно зазначила, що керівники зобов’язані привести у відповідність номенклатури підпорядкованих відділу закладів та посадові інструкції працівників. Насамкінець побажала успіхів у роботі, терпіння і відповідальності під час дистанційного навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь