Свалявська міська рада

Закарпатської області

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання на Свалявщині

Дата: 13.04.2021 08:22
Кількість переглядів: 789

        

 

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання на Свалявщині

 

Щороку Український центр оцінювання якості освіти з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця проводить пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Цьогоріч, 10 квітня 2021 року, відділ освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради провів пробне ЗНО на базі Свалявського закладу загальної середньої освіти №1 Свалявської міської ради (відповідальний за пункт тестування – Воробканич І.В., помічник відповідального – Гергель О.Ф.). Варто зазначити, що зі 106 зареєстрованих учасників у пробному ЗНО взяло участь 105 учнів. За дотримання усіх правил на пункті тестування відповідали 30 старших інструкторів, інструкторів, чергових та медичний працівник, завдяки яким ЗНО пройшло на належному рівні.

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожен учасник зміг обрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО. Особливістю тестування став поділ предметів за різними рівнями, зокрема учні мали можливість складати українську мову та літературу або ж лише українську мову. Так само охочі складати математику (яка у 2021 році стала обов’язковою) мали можливість проходити її на поглибленому чи стандартному рівнях.

Окрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Результати пробного ЗНО буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників до 30 квітня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь