Свалявська міська рада

Закарпатської області

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Дата: 19.04.2021 09:07
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту - рішення Свалявської міської ради „Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб - підприємців на території Свалявської міської ради”

Проєкт рішення сесії Свалявської міської  ради «Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб - підприємців на території Свалявської міської ради» розроблено відділом туризму, інвестицій та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, внутрішніх та зовнішніх зв’язків Свалявської міської ради.

Проєктом регуляторного акту передбачається затвердити ставки єдиного податку для фізичних осіб - підприємців першої й другої груп платників єдиного податку, які є важливою складовою доходів міського  бюджету, оскільки забезпечують внесок у його наповнення для реалізації заходів соціально-економічного розвитку міської територіальної громади.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього розміщений  на офіційному веб-сайті Свалявської міської ради  www.svalyavska-gromada.gov.ua в розділі „Регуляторна політика”.

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються у письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, представників громадськості із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи вказують найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції та зауваження подаються до Свалявської міської ради за адресою: 89300, Закарпатська обл., м.Свалява, площа Головна,1, або в електронному вигляді на e-mail: city@svalyava-rada.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь