Свалявська міська рада

Закарпатської області

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Дата: 20.04.2021 11:19
Кількість переглядів: 566

https://ormr.gov.ua/files/2020/LnfD6sfz.jpg

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту - рішення Свалявської міської ради „Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Свалявської міської ради”.

 

Проєкт рішення сесії Свалявської міської  ради «Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Свалявської міської ради» розроблено відділом туризму, інвестицій та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, внутрішніх та зовнішніх зв’язків Свалявської міської ради.

Проєктом регуляторного акта передбачається затвердити ставки ставку туристичного збору за кожну добу тимчасового розміщення особи у місцях проживання (ночівлі), що дасть можливість забезпечити наповнення дохідної частини бюджету громади для реалізації заходів соціально-економічного розвитку міської територіальної громади.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього розміщений  на офіційному веб-сайті Свалявської міської ради  www.svalyavska-gromada.gov.ua в розділі „Регуляторна політика”.

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються у письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, представників громадськості із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи вказують найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції та зауваження подаються до Свалявської міської ради за адресою: 89300, Закарпатська обл., м.Свалява, площа Головна,1, або в електронному вигляді на e-mail: city@svalyava-rada.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь