Свалявська міська рада

Закарпатської області

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 21.04.2021 15:48
Кількість переглядів: 1930

Фото без опису

21 квітня під головуванням міського голови Юрія Григи відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконавчого комітету підтримали пропозицію міської ради щодо надання пільги та звільнення від оплати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти та початкових школах Свалявської територіальної громади: задоволено 6 заяв на оплату в розмірі 50% батьківської плати і 4 заяви – в розмірі 100 відсотків.

Присутні також підтримали надання пільги та звільнення від оплати за відвідування дітьми Свалявської дитячої школи мистецтв (відповідні заяви надійшли від представників пільгових категорій населення).

На засіданні розглянули питання «Про організацію дорожнього руху та розміщення дорожніх знаків на території Свалявської територіальної громади». Зокрема, йшлося про петицію, оприлюднену на офіційному сайті Свалявської міської ради щодо заборони стоянки автомобілів на вулиці Духновича, яка зібрала необхідну кількість підписів на підтримку цієї пропозиції. У петиції було порушено питання щодо заборони стоянки автотранспорту з лівої сторони на частині вулиці Духновича. У ході обговорення цього питання члени виконавчого комітету внесли пропозицію заборонити автостоянку з обох сторін вулиці Духновича на відрізку від перехрестя вулиць Головної і Духновича до внутрішньоквартального проїзду до багатоквартирного будинку за адресою вул. Головна, 31. Проєкт відповідного рішення вирішили викласти в новій редакції, враховуючи цю пропозицію, і проголосували за це рішення. Відтак пропозиція громадськості врахована, і зупинку автівок на цій частині вулиці Духновича заборонено.       

Члени виконавчого комітету підтримали проєкти рішень, пов’язані із  захистом прав дитини. Крім цього, було ухвалено низку рішень, підготовлених на основі заяв громадян, щодо присвоєння (зміни) адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна на території Свалявської міської ради, а також з інших архітектурних питань. На засіданні виконавчого комітету затвердили акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню та санітарній обрізці.

Присутні також прийняли рішення, що стосувалися освітньої сфери Свалявської ТГ та соціальної підтримки жителів громади.

Рішенням виконавчого комітету затверджено звіт про виконання міського бюджету.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь