Свалявська міська рада

Закарпатської області

Нарада з учителями предмету «Захист України» закладів загальної середньої освіти

Дата: 14.05.2021 09:29
Кількість переглядів: 1291

            Фото без опису

Нарада з учителями предмету «Захист України» закладів загальної середньої освіти

12 травня 2021 року у приміщенні малого залу Свалявської міської ради відбулася нарада з учителями предмету «Захист України» закладів загальної середньої освіти під головуванням головного спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради Едіти Василівни Грабар. У нараді також взяв участь Іван Іванович Лещинець, інспектор військово-облікового столу відділу кадрового та правового забезпечення Свалявської міської ради. На порядку денному були питання щодо належної організації роботи з національно-патріотичного виховання у закладах освіти, проведення військово-польових зборів, виконання військового обов’язку молоді та військового обліку призовників.

У ході зустрічі було розроблено план заходів з проведення військово-польових зборів та спартакіади допризовної молоді. Було встановлено, що для комплексної організації військово-польових зборів необхідно залучення юнаків до навчальних стрільб на полігоні з відвідуванням військової частини в м.Мукачево. Також було встановлено дату проведення спартакіади допризовної молоді, 25.05.2021 року, та доручено голові методоб’єднання учителів предмету «Захист України» розробити план заходів, підготувати список членів оргкомітету з проведення спартакіади.

Продовження наради проходило у актовому залі Свалявського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за участі комісара Гайового О.С., де було визначено дату візиту допризовної молоді до військової частини у м. Мукачево з метою ознайомлення та проведення навчальних стрільб  на полігоні. Комісар наголосив на основних заходах з підготовки молоді до участі у стрільбах та попросив терміново підготувати списки учнів, які будуть залучені до вищезазначених заходів з військової підготовки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь