Свалявська міська рада

Закарпатської області

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Свалявській територіальній громаді було різноплановим і яскравим

Дата: 02.06.2021 10:42
Кількість переглядів: 1248

Фото без опису

Сьогодні секретар міської ради Мирослава Скрипинець і начальник відділу туризму, інвестицій та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, внутрішніх та зовнішніх зв’язків Іван Русин за дорученням міського голови Юрія Григи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей привітали вихованців і трудові колективи чотирьох закладів, чия діяльність спрямована на захист і піклування про дітей. Спільно з начальником служби у справах дітей Антоніною Полянич і працівниками цього структурного підрозділу міськради відвідали дитячий будинок сімейного типу Олега і Юлії Карпіка. Мирослава Скрипинець та Іван Русин подякували подружжю, яке виховує десятьох дітей за те, що дарують вихованцям душевну теплоту, домашній затишок і турботу.

Відтак посадовці міської ради взяли участь у зібранні з нагоди свята в обласному Будинку дитини.

Потім побували на святкуванні Міжнародного дня захисту дітей, організованого інклюзивно-ресурсним центром Свалявської міської ради. І навідалися на святковий захід до Закарпатського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, розташованого у Сваляві на вулиці Верховинській.

Мирослава Скрипинець та Іван Русин, вручивши подарунки та вітаючи вихованців усіх цих закладів, бажали їм щасливого, сповненого гарних яскравих вражень дитинства, здоров’я, доброї долі, підтримки турботливих дорослих. А працівникам висловили подяку за те душевне тепло і щире спілкування, яке вони щодня дарують своїм підопічним.

Цікавий захід чекав на малечу в центрі міста. Для маленьких жителів громади служби, працівники яких першими приходять на допомогу в екстрених випадках, організували ознайомчі лекції про свою роботу. Діти мали можливість сфотографуватися поряд із спеціальним автотранспортом місцевих структур ДСНС, поліції. Тож цьогорічне святкування Міжнародного дня захисту дітей у Свалявській територіальній громаді було різноплановим і яскравим.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь