Свалявська міська рада

Закарпатської області

Про скликання сьомої сесії Свалявської міської ради VIІI скликання

Дата: 11.06.2021 15:36
Кількість переглядів: 985

Фото без опису

Сьома сесія Свалявської міської ради VIII скликання відбудеться 23 червня 2021 року о 10:00 год. за адресою м. Свалява, пл. Головна,1.  

З орієнтовним порядком денним:

  1. Про затвердження «Комплексної Програми забезпечення безпеки громадян шляхом виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних злочинів  на території Свалявської міської ради (територіальної громади) Мукачівського району Закарпатської області на 2021 -2022 роки».
  2. Про прийняття у комунальну власність Свалявської міської ради Комунального унітарного підприємства «Свалявське районне бюро технічної інвентаризації» Свалявської районної ради Закарпатської області. 
  3. Про  передачу частини об’єкта нерухомого майна Свалявської міської ради в оперативне управління  Комунальному унітарному підприємству «Свалявське міське бюро технічної інвентаризації». 
  4. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги Мукачівської міської територіальної громади» за 2020 рік.
  5. Про передачу об’єкта нерухомого майна Свалявської міської ради в оперативне управління комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр Свалявської міської ради».
  6. Про передачу об’єкта нерухомого майна Свалявської міської ради в оперативне управління  комунальному некомерційному підприємству «Свалявська міська лікарня». 
  7. Про передачу об’єкта нерухомого майна Свалявської міської ради в оперативне управління Комунальному некомерційному підприємству «Свалявський стоматологічний центр». 
  8. Про передачу об’єкта нерухомого майна Свалявської міської ради в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Свалявської міської ради».
  9. Про внесення змін до рішення сесії «Про бюджет Свалявської міської територіальної громади на 2021 рік» (із змінами від 29.01.2021 №113, 26.02.2021 №124, 29.04.2021 №192)
  10. Про затвердження Положення  про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Свалявської  міської ради.
  11. Про затвердження положення про порядок призначення, звільнення та преміювання керівників комунальних установ.
  12. Про затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
  13. Про кількісний і персональний склад виконавчого комітету Свалявської міської ради
  14. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської  № 194 від 29 квітня 2021 року «Про утворення  адміністративної комісії при виконавчому комітеті Свалявської міської ради та затвердження Положення».
  15. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської ради від 24 грудня  2020 року №23 «Про затвердження структури виконавчих органів та загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів Свалявської міської ради Закарпатської області».
  16. Про затвердження акта комісії з проведення службового розслідування.
  17. Про затвердження персонального складу комісії з обстеження матеріально-побутових умов, встановлення факту фактичного проживання (не проживання) особи.
  18. Про перенесення філії «Свалявська дитяча бібліотека» Свалявської публічної бібліотеки Свалявської міської ради. 
  19. Про перенесення Комунального закладу Свалявський історичний музей Свалявської міської ради.
  20. Про передачу частини об’єкта нерухомого майна Свалявської міської ради в оперативне управління комунальному підприємству «Свалявський міський трудовий архів».
  21. Про внесення змін до рішення сесії №189 від 29.04.2021 «Про затвердження переліків другого типу об’єктів комунальної власності.
  22. Про затвердження Статуту Свалявської публічної бібліотеки Свалявської міської ради у новій редакції.
  23. Про затвердження в новій редакції Статуту Свалявського комунального підприємства водопостачання та водовідведення. 
  24. Про затвердження Статуту Свалявської школи мистецтв Свалявської міської ради  у новій редакції. 
  25. Про створення внаслідок злиття Плав’янської початкової школи з дошкільним підрозділом Свалявської міської ради  та затвердження статуту. 
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. РОПОНИЧА ВАСИЛЯ ІГОРОВИЧА).
  27. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ФІЛЬО ІВАНА МИХАЙЛОВИЧА).
  28. Про затвердження актуалізації звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки (гр. ГРИГА МАРІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ).
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки власність (гр. СТАНКОВИЧ ТЕТЯНИ ПАВЛІВНИ).
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ІВАНЧОВ ГАННИ АНДРІЇВНИ).
  31. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. ТУРЯНИЦЯ ВАСИЛЯ ЙОСИПОВИЧА).
  33. Про надання дозволу  на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення (гр. СТАШКО ВІКТОРІЇ ВОЛОДИМИРІВНИ).
  34. Про припинення права постійного  користування земельною ділянкою.
  35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (гр. ГРАБАР ЄВГЕНА ВАСИЛЬОВИЧА).
  36. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, яка підлягає продажу (гр.ПРИГАРИ ОЛЕКСАНДРА МИХАЙЛОВИЧА).
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  із зміною цільового  призначення з метою передачі  в оренду ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО".
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність (гр. . ЛЕГЕЗИ ВАЛЕРІЇ ФЕДОРІВНИ).
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення (Ковальчук В.С.).

Різне.
1. Про звернення депутатів Свалявської міської ради VIII скликання.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь