Свалявська міська рада

Закарпатської області

Вітання міського голови Юрія Григи з Днем молоді

Дата: 27.06.2021 15:18
Кількість переглядів: 1376

Фото без опису

Вітаю юних жителів громади з чудовим святом – Днем молоді.

 

 

Святкування Дня молоді є ще одним підтвердженням того факту, яка вагома роль у суспільному житті належить вам, шановні юнаки і дівчата. Завдяки вашим завзяттю, цілеспрямованості, енергійності, бажанню досягати високих результатів у професійній, громадській діяльності чимало ідей та проєктів вдало реалізуються.

Дуже ціную ініціативи представників молоді Свалявської територіальної громади. Одним із таких успішних прикладів є зреалізований проєкт, мета якого – досягнення вищого рівня екологічної безпеки для жителів громади.

Впевнений: ще неодноразово матиму честь сприяти втіленню ідей ініціативної молоді Свалявської громади. Запрошую юних краян до співпраці задля подальших позитивних змін.

Надзвичайно важливо, що юнаки і дівчата нашої громади блискуче реалізують свої здібності, демонструючи вражаючі результати в навчанні, спорті, мистецьких конкурсах.

Свалявська громада пишається нашими обдарованими юними земляками, які прагнуть перевірити себе в умовах конкуренції в спортивних змаганнях, творчих конкурсах, олімпіадах із навчальних предметів. Здобуті вами кубки, медалі, грамоти, дипломи конкурсантів засвідчують вашу успішність у різних сферах і сприяють тому, що дедалі ширше коло людей дізнається про Свалявщину – мальовничий куточок Срібної Землі, багатий талантами, і про Свалявську громаду як спільноту, в якій створено умови для самореалізації представників молодого покоління. За талановитою, працьовитою, цілеспрямованою та ініціативною молоддю – майбутнє громади!

Щиро бажаю вам, юнаки та дівчата, доброї долі, якнайбільше можливостей для реалізації планів, творчого і духовного зростання, нових успіхів і досягнень.

Міський голова     Юрій Грига

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь