Свалявська міська рада

Закарпатської області

У Сваляві проведено святкові заходи з нагоди Дня Конституції України і Дня молоді

Дата: 29.06.2021 11:07
Кількість переглядів: 2275

Фото без опису

Дводенне святкування Дня молоді у Сваляві розпочалося 26 червня з велопробігу «Від свалявського дуба до Квасного потока». У спортивному заході взяли участь шанувальники велоспорту. Серед учасників велопробігу – міський голова Юрій Грига та його донька Юліана, посадовці міської ради. Більшість велосипедистів – молодь. 
Колона вирушила з вулиці Шевченка в центрі міста за маршрутом велопробігу. У Стройному велосипедисти зробили коротку зупинку, під час якої організатори велопробігу почастували дітей фруктами і солодкими напоями. Після перепочинку колона спортсменів вирушила до Квасного потока, де на лісовій галявині на них чекав приємний сюрприз – пікнік із смаколиками. 
Організатори велопробігу подбали, щоб ця подія стала пам’ятною для юних шанувальників цього виду спорті. Усміхнені обличчя учасників велопробігу, їхні позитивні емоції та гарний настрій – найкращий доказ того, що такі спортивні заходи до душі молоді Свалявської громади. 
У рамках цього заходу пройшла також акція з очищення частини території лісу та берегів озера від побутового сміття, проведена спільно з ГО «Сольва-Прогрес». Це гарний приклад для підростаючого покоління щодо збереження довкілля. 
Окрема подяка працівникам поліції та Центру первинної медико-санітарної допомоги, котрі супроводжували колону велосипедистів. 
Цього ж дня відбулися змагання зі стрітболу та у міському парку молодь мала можливість переглянути кіно просто неба.
27 червня з нагоди Дня Конституції України на площі Головній відбулося зібрання. Міський голова Юрій Грига та секретар міської ради Мирослава Скрипинець урочисто підняли Державний Прапор. Юрій Грига привітав присутніх зі святом.  
Пройшли святкові заходи, заплановані на 27 червня. У центрі міста, по вул. Головній, розташувалося ремісниче містечко. Майстри декоративно-ужиткового мистецтва демонстрували, як створюються речі домашнього вжитку із застосуванням технологій, що передаються з покоління в покоління. 
У міському будинку культури відбувся концерт аматорських колективів Свалявської територіальної громади. Майже двогодинна концертна програма складалася з номерів, які потішили шанувальників різних жанрів музичного і естрадно-циркового мистецтва.
Ввечері на жителів та гостей громади чекали свято випускників, концерт і дискотека.
На майданчик по вулиці Шевченка, де було змонтовано сцену, прийшло чимало жителів міста та інших населених пунктів громади. Міський голова Юрій Грига, народний депутат України Михайло Лаба, секретар міської ради Мирослава Скрипинець привітали присутніх з Днем Конституції України і Днем молоді, а випускникам побажали здійснення мрій, світлих перспектив у житті. Групу випускників було нагороджено грамотами міської ради за успіхи в навчанні, спортивні та творчі досягнення. Концертну програму свята випускників склали номери, підготовлені випускниками шкіл громади та учнями Свалявської школи мистецтв.
Після свята випускників розпочалися концерт за участі популярних естрадних виконавців та дискотека. Хедлайнером виступив гурт «Марина і компанія». 
Святкові заходи пройшли за підтримки народного депутата України Михайла Лаби. Організатори висловлюють подяку Михайлу Лабі, а також Валерію Кулі, Мирославі Голонич та Володимиру Костишину, Івану Бідзілі, Вячеславу Ряшку, Сергію Дрекслеру, Івану Станковичу, Маргариті Загуменновій.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь