Свалявська міська рада

Закарпатської області

З Днем Державного Прапора України і 30-ю річницею Незалежності України!

Дата: 23.08.2021 11:22
Кількість переглядів: 2543

Фото без опису

Шановна громадо! Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України і 30-ю річницею Незалежності України!

Цьогорічне святкування Дня Незалежності України – особливе. Три десятиріччя тому на геополітичній карті світу постала нова самостійна держава – Україна. Наша молода країна має багатовікову історію, і ми пишаємося звитягою багатьох поколінь українців, які виборювали свободу в різні історичні періоди. Вони мріяли про те, щоб бути господарями на своїй землі.

Ми живемо в незалежній державі та маємо берегти неоціненні надбання – свободу і державність. Українці неодноразово доводили, що не готові поступитися демократичними цінностями та відстоювали їх під час революцій. А коли виникла загроза для суверенітету, захищали і продовжують захищати нашу землю зі зброєю в руках.

Фото без опису

Ми відчуваємо відповідальність перед прийдешніми поколіннями за майбуття нашої держави. Кожна громада робить свій внесок до справи творення історії Батьківщини.

Нехай день прийдешній принесе вам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому — Україна!

Фото без опису

Щиро бажаю вам сил та натхнення для втілення добрих задумів, нових успіхів і досягнень, міцного здоров’я, здійснення мрій та бажань, злагоди та добробуту.

Міський голова                                                                                                              Юрій ГРИГА

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь