Свалявська міська рада

Закарпатської області

Оголошення про проведення громадського обговорення на тему: "Проєкт Стратегії розвитку Свалявської територіальної громади на період до 2027 року"

Дата: 03.11.2021 16:56
Кількість переглядів: 1008

Фото без опису

Відповідно до розпорядження міського голови про проведення громадського обговорення на тему: "Проєкт Стратегії розвитку Свалявської територіальної громади на період до 2027 року" (далі - Стратегія) до 25 листопада 2021 року проводиться громадське обговорення проекту Стратегії.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проекту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи  виконання Стратегії розвитку.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічного аналізу, стратегічних напрямів та цілей, що визначені у Документі (ЗАВАНТАЖИТИ). Також основна інформація розміщена на офіційному сайті громади: Свалявська міська рада: www.svalyavska-gromada.gov.ua в розділі „Стратегія розвитку”. Крім цього, текст можна отримати в електронному вигляді у відділі туризму, інвестицій та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, внутрішніх та зовнішніх зв’язків міської ради (м.Свалява, площа Головна, 1, каб.305).

Просимо Вас на електронну адресу: city@svalyavska-gromada.gov.ua надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних, згідно з Додатком (ЗАВАНТАЖИТИ). Також зауваження та пропозиції приймаються в приміщенні Свалявської міської ради у відділі туризму, інвестицій та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, внутрішніх та зовнішніх зв’язків міської ради за адресою м.Свалява, площа Головна, 1, каб.305.

У подальшому всі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою в єдиний документ та передані на розгляд сесії Свалявської міської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників адміністративних одиниць, що увійшли до складу Свалявської територіальної громади, депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертної підтримки Закарпатського регіонального офісу Програми „U-LEAD з Європою”.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Свалявська територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.




 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь