Свалявська міська рада

Закарпатської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 17.11.2021 14:50
Кількість переглядів: 782

 Фото без опису

 

Свалявська міська рада Мукачівського району Закарпатської області оголошує конкурс  з відбору суб’єктів оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні.

  • Будівля житлово-експлуатаційного управління, пл. 84,8 м2, за адресою Закарпатська обл., Мукачівський район, м. Свалява, вул. Головна, 62 «а» (Свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 30.04.1998 р.).

 

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до Свалявської міської ради Мукачівського району Закарпатської області конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозиції – пропозиції учасника конкурсу щодо вартості робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку їх виконання;

підтвердних документів: заява про участь у конкурсі; документи в яких зазначено правовий статус претендента, склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт (Додаток № 3 до Положення);

інформації про претендента: документів щодо практичного досвіду виконаних робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (Додаток № 2 до Положення).

Замовник робіт з оцінки: Свалявська міська рада Мукачівського району Закарпатської області.

Платник робіт з оцінки: Свалявська міська рада.                    

Конкурс відбудеться через 15 календарних днів після опублікування цієї інформації на сайті Свалявської міської ради. Попередня дата проведення конкурсу 2 грудня 2021 року о 10:00 за київським часом за адресою: м. Свалява, пл. Головна, 1, малий зал третього поверху.

Конкурсна документація подається в Свалявську міську раду Мукачівського району Закарпатської області за один робочий день до оголошеної дати проведення конкурсу (включно), за адресою: м. Свалява, пл. Головна, 1, каб. 310.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь