Свалявська міська рада

Закарпатської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності  на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території  Свалявської міської ради з метою продажу

Дата: 10.12.2021 09:22
Кількість переглядів: 462

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності 

на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території 
Свалявської міської ради з метою продажу


м. Свалява «10» грудня 2021 р.

 

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на яких розташовані об'єкти нерухомого майна (будівлі, споруди), що перебувають у власності фізичних або юридичних осіб на території Свалявської територіальної громади на яких розташовані об'єкти нерухомого майна, проводить конкурс серед суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її подальшого продажу. 

1. Дата проведення конкурсу: «30» грудня 2021 р. о 11.00 год. за адресою: Закарпатська обл., м.Свалява, площа Головна, буд. 1 (каб.№315).

2. Відомості про земельну ділянку, що підлягає експертній грошовій оцінці: 

- земельна ділянка розташована в межах м. Свалява, вул. Фізкультурна, 4к для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (код КВЦПЗ (11.04), площею 0,0446 га. Кадастровий номер земельної ділянки – 2124010100:01:009:0055.

Цільове призначення земельної ділянки – землі промисловості.

3. Претендентам необхідно надати до конкурсної комісії у запечатаному конверті конкурсну документацію, що складається з підтверджуючих документів та конкурсної пропозиції.

4.До підтверджуючих документів належать:

- заява на участь в конкурсі;

- завірені суб'єктом оціночної діяльності власною печаткою та відповідним написом «згідно з оригіналом» копії свідоцтва про державну реєстрацію, статут, довідка про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організації України;

- завірені суб'єктом оціночної діяльності власною печаткою та відповідним написом «згідно з оригіналом» копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки; 

- посвідчені суб'єктом оціночної діяльності (печаткою та відповідним написом «згідно з оригіналом») копії ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з експертної грошової оцінки земельних ділянок тощо).

Конкурсна пропозиція щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються у запечатаному конверті).

5. Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність:

- відповідної кваліфікації оцінювачів щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів, виданими у встановленому порядку; 

- досвіду роботи з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

6. Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті й має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

7. Конкурсну пропозицію з позначкою «конкурсна пропозиція» із зазначенням кадастрового номеру земельної ділянки слід подавати до виконавчого комітету Свалявської міської ради конкурсній комісії за адресою: 89300, Закарпатська обл., м.Свалява, площа Головна, буд. 1 (каб.№315), тел. тел. +380504963835, не пізніше ніж до 16.00 години «27» грудня 2021 року.

 

Свалявська міська рада


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь