Свалявська міська рада

Закарпатської області

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Возз'єднання в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області

Дата: 17.01.2022 09:17
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

1.   Організатор громадського обговорення: відділ містобудування та архітектури Свалявської міської ради.

2.  Об’єкт права власності, якому пропонується присвоїти назву (найменування): вулиця Возз'єднання в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області

3.  Пропозиції та обґрунтування щодо присвоєння назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Возз'єднання в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області, яка не була перейменована в порядку встановленому Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо присвоєння назвии (найменувань) об’єктам права власності: містобудування та архітектури Свалявської міської ради відповідно до запиту Білошицького Данила.

5. Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення на протязі двох місяців

6.  Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: city@svalyavska-gromada.gov.ua на протязі двох місяців з дня оприлюднення інформації.
Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7.  Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Свалява, пл. Головна, 1, city@svalyavska-gromada.gov.ua. контактний телефон: +380504963835.

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: Чубаров Максим - провідний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Свалявської міської ради.

9.  Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 20 березня 2022 року, на офіційному сайті Свалявської міської ради.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь