Свалявська міська рада

Закарпатської області

Свалява.ВІДРОДЖЕННЯ: Шостий громадський простір: сквер по вулиці Чехова

Дата: 08.02.2022 13:39
Кількість переглядів: 917

Фото без опису

Як ми вже повідомляли,  за ініціативи в.о. Свалявського міського голови Мирослави Скрипинець розпочалась робота по відродженню та повному оновленню міста. І першим важливим кроком у цьому напрямку є  створення загальної концепції паркових зон на території м. Свалява.

Запропонованим проектом передбачається проведення благоустрою шести паркових зон.

Головний принцип реконструкції територій, які закладений в цих всіх шести проектах – створення насамперед безпечного і зручного середовища, вільного простору, де можна відпочити та гарно провести час.

Шостий громадський простір: сквер по вулиці Чехова 

Річка Латориця – одна з окрас нашого міста. Чимало туристів охоче шукають доріжки, аби спуститись до ріки та походити босоніж по гірських камінцях. А місцеві мешканці, особливо дітлахи, у спеку радо хлюпочуться у кришталево чистій воді. Тому, на нашу думку, чудовою зоною для відпочинку може стати сквер по вулиці Чехова, що неподалік так званої набережної.

Тут можна буде облаштувати чудову зону для релаксу, з гарними акуратними насадженнями, доглянутими газонами, чистою територією, комфортними лавками та якісним освітленням.

Такі зелені куточки дадуть змогу у спеку відпочити в затінку, а а навесні та восени, милуватися нашою бездоганною природою.

Нам важливо почути, що б хотіли бачити у парку мешканці Сваляви. Тому нагадуємо, що триває громадське обговорення проекту, збір даних пропозицій (ідей, зауважень) щодо створення загальної концепції паркових зон на території м. Свалява, в період з 28.01.2022 по 28.02.2022 р.р. (пропозиції просимо надсилати на e-mail: arch.svalyava@ukr.net).

 Пропозиції мають містити інформацію про суб’єкта їх подання (ПІБ, назву установи/підприємства/організації, посаду, контактні дані), а також бути об’єктивні, обґрунтовані і змістовні, викладати суть проблематики та пропозиції щодо загальної концепції створення громадського простору щодо влаштування паркових зон на території міста, у разі потреби містити посилання на відповідні нормативно-правові акти.

Також запрошуємо до співпраці благодійників та меценатів, які можуть зробити свій вклад у розвиток міста.

Закликаємо усіх інціативних мешканців нашого міста долучитися до обговорення та вносити свої ідеї та пропозиції, адже наше місто повинне стати для нас найкращим і найзатишнішим!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь