Свалявська міська рада

Закарпатської області

Про скликання двадцять другої сесії Свалявської міської ради VIII скликання

Дата: 11.02.2022 15:21
Кількість переглядів: 1102

 

 

                Засідання двадцять другої сесії Свалявської міської ради VIII скликання провести 25 лютого 2022 року о 10:00 год. у приміщенні за адресою м. Свалява, пл. Головна, 1. з орієнтовним порядком денним:

 

  1. Про приведення у відповідність до чинного законодавства юридичної адреси Служби у справах дітей Свалявської міської ради, зміну назви та затвердження Положення.
  2. Про затвердження зразка печатки Служби у справах дітей Свалявської міської ради.
  3. Про затвердження персонального складу постійно діючої комісії з обстеження матеріально-побутових умов проживання мешканців Свалявської територіальної громади  при виконавчому комітеті міської ради, встановлення факту фактичного проживання (не проживання) особи.
  4. Про утворення централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради.
  5. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської ради №194 від 29 квітня 2021 року «Про утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Свалявської міської ради та затвердження Положення».
  6. Про звернення депутатів Свалявської міської ради VIІІ скликання Закарпатської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Ради національної безпеки і оборони України.
  7. Про звернення депутатів Свалявської міської ради VIІІ скликання Закарпатської області до Верховної Ради України.
  8. Про звіт про виконання бюджету Свалявської міської територіальної громади за 2021 рік.
  9. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської ради від 17 грудня 2021 року №619 «Про бюджет Свалявської міської територіальної громади на 2022 рік».
  10. Про затвердження структури, штату та загальної чисельності апарату та виконавчих органів Свалявської міської ради Закарпатської області у новій редакції.
  11. Про внесення змін до рішення сесії Свалявської міської ради від 17.09.2021 №428 «Про передачу частини об’єкта нерухомого майна Свалявської міської ради в оперативне управління комунальному підприємству «Свалявський міський трудовий архів».
  12. Про внесення змін до рішення восьмої сесії восьмого скликання Свалявської міської ради від 13 липня 2021 року №309 «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Свалявської міської ради та Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно та пропорції її розподілу».
  13. Про внесення змін до рішення №290 від 23.06.2021 «Про передачу частини об’єкта нерухомого майна Свалявської міської ради в оперативне управління комунальному унітарному підприємству «Свалявське міське бюро технічної інвентаризації».
  14. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проекту.
  15. Про затвердження Програми «Свалява Енергодім» на 2022-2025 роки.
  16. Про затвердження Програми забезпечення державної безпеки в Мукачівському районі, матеріально-технічного забезпечення Управління СБУ в Закарпатській області на 2022 рік.
  17. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (Дроздюк М.М.)
  18. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (Тацей М.Ю.)
  19. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (Попович І.І.)
  20. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (Щадей Л.М.)
  21. Про затвердження Положення  про Відділ земельних відносин Свалявської міської ради
  22. Про затвердження Положення про порядок надання громадянам земельних ділянок для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд; для ведення особистого  селянського господарства; для  ведення  садівництва; для будівництва індивідуальних гаражів та індивідуального дачного будівництва за рахунок вільних земель комунальної  власності Свалявської міської ради
  23. Про затвердження  переліку  земельних ділянок сільськогосподарського призначення , які  резервуються  на території Свалявської міської ради для забезпечення права на землю учасників бойових дій АТО/ООС, учасників бойових дій в Афганістані, ветеранів війни та інших прирівняним до них осіб, членів сімей загиблих учасників АТО/ООС
  24. Про внесення змін до рішення 13-ої сесії 8-го скликання від 11.11.2021 року №528 Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної експертної оцінки земельних ділянок комунальної власності Свалявської територіальної громади
  25. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Фізер В.І.).
  26. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Черниш С.С.).
  27. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (Жукова Х.В.).
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Попович Ю.М. гараж)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Буняк Л.Р. гараж)
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Дочинець І.В. ОСГ)
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Мателега Н.О. ОСГ)
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Гнот Т.М. гараж)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Стерчо А.Т. ОСГ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Мигович С.П. ОСГ)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Куьма М.І. гараж)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність (Реул Б.Б. ОСГ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Іванчов Г.І.)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Мазур В.І., Фізер І.Д.)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Свистак В.О., Синько О.В.)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Кеменяш Л.Е.)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Русин В.В.)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Крехняк Н.В.)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Левко М.В.)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Заяць М.П.)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою по встановленню (відновленню) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність (Донч С.І.)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (Дусинська ЗОШ)
  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, цільове призначення якої змінюється (Фотул О.М.)
  48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду (ТОВ Карпатські Зорі)
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду (ПрАТ Закарпаттяобленерго)
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду (ПрАТ Закарпаттяобленерго)
  51. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку вартості земельної ділянки, яка підлягає продажу (Шовш О.А.)
  52. Про погодження  Проєкту зон санітарної  охорони водозабірної ділянки  «Водограй» (свердловина №2-СВ) Свалявського родовища мінеральних вод (ТОВ Водограй)
  53. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки (Дичка М.П.)
  54. Про припинення договору оренди земельної ділянки (КП Овочі)
  55. Про укладення договору  оренди земельної ділянки (Попович Р.М.)
  56. Про внесення змін до рішення сесії 16-ої сесії 8-го скликання Свалявської міської ради від 23.12.2021 року № 653 (Попович Л.В., Попович В.І., Зубрович О.І.)
  57. Про скасування  рішення 15–ої сесії Свалявської міської ради 8-го скликання №659 від 17.12.2021р. (Цибар Ю.В.)
  58. Про скасування пункту 4 та пункту 5 та внесення змін до пункту 3 рішення 14–ої сесії Свалявської міської ради 8-го скликання №569 від 30.11.2021р. (Чичиркоза Є.Е.)
  59. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в  натурі ( на місцевості) (Зізда Е.Т. ОЖБ)
  60. Про відмову у внесені змін до рішення 10 сесії 7 скликання Свалявської міської ради від 24.04.2020р. № 489 (Грига Ю.Ю. викуп землі)
  61. Про відмову у наданні  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність (Лявинець В.Д. гараж)
  62. Про відмову у наданні  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність (Фурть Р.П. ОСГ)
  63. Про відмову у наданні  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність (Фурть М.П. ОСГ)
  64. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (гр. Фурть М.Е. ОСГ)
  65. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (гр. Фурть О.М. ОСГ)
  66. Про відмову у наданні  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність (Кривецький Р.М. ОСГ)
  67. Про відмову у наданні  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність (Сакаль І.М. ОСГ)
  68. Про відмову у наданні  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність (Сакаль І.М. садівництво)

 

Різне


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь