Свалявська міська рада

Закарпатської області

Медичні послуги, які будуть надаватися КНП «Свалявський стоматологічний центр» за Договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій

Дата: 14.02.2022 13:19
Кількість переглядів: 971

Медичні послуги, які будуть надаватися КНП «Свалявський стоматологічний центр» за Договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій

 

Відповідно до Договору КНП «Свалявський стоматологічний центр» у 2022 році здійснюватиме надання таких медичних послуг відповідно до клінічного стану пацієнта:

 

1. Проведення первинного огляду пацієнта/пацієнтки з оцінкою стану стоматологічного здоров’я відповідно до підходів ВООЗ у рамках ургентної стоматологічної допомоги у дорослих, ургентної та планової у дітей. 

 

2. Надання ургентної стоматологічної допомоги дітям та дорослим.

 

3. Надання планової стоматологічної допомоги дітям (крім ортодонтичних процедур та протезування).

 

4. Проведення інструментальних досліджень у рамках ургентної стоматологічної допомоги, а також планової стоматологічної допомоги дітям (внутрішньоротова рентгенографія, позаротова рентгенографія).

 

5. Організація та проведення обов’язкових медичних профілактичних оглядів учнів загальноосвітніх навчальних закладів, а також дітей до 6 років відповідно до чинного законодавства.

 

6. Своєчасне знеболення на всіх етапах діагностики та лікування (за винятком загального знеболення) під час надання ургентної стоматологічної допомоги дітям та дорослим та планової стоматологічної допомоги дітям до 18 років (крім ортодонтичних процедур та протезування).

 

7. Надання невідкладної медичної допомоги пацієнтам, виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги за потреби та надання невідкладної медичної допомоги до її прибуття.

 

8. Направлення пацієнта/пацієнтки для отримання вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги, інших медичних послуг.

 

9. Проведення хірургічних втручань під час надання ургентної стоматологічної допомоги дорослим та дітям.     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь