Свалявська міська рада

Закарпатської області

Відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 33-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 11:26
Кількість переглядів: 1605

 

15 лютого 2022 р. відзначаємо тридцять третю річницю виведення військ з Афганістану. 

З метою належного відзначення в Свалявській територіальній громаді Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 33-ї річниці виведення військ з Афганістану сьогодні за участю в.о. Свалявського міського голови Мирослави Скрипинець, представників громадських об’єднань відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника борцям за волю України.

Учасники заходу поклали квіти і запалили лампадки на знак вічної пам’яті та скорботи за загиблими при виконанні військового обов’язку на території інших держав.

В.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець у своєму виступі наголосила: «День 15 лютого – це не тільки данина шани загиблим, а  і вираз щирої вдячність усім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував і виконує свій військовий і громадянський обов’язок». «Виявлені вами стійкість, витривалість і сміливість – кращий приклад служіння Батьківщині», – звернулася до присутніх воїнів-афганців Мирослава Володимирівна, а також побажала учасникам бойових дій на території інших держав міцного здоров’я, Божого благословення та всіляких гараздів.     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь