Свалявська міська рада

Закарпатської області

В.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець провела робочу нараду з питань участі громади у проєкті «МолодьТуТ: cтвори громаду молодіжних перспектив»

Дата: 19.02.2022 12:05
Кількість переглядів: 816

В.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець провела робочу нараду з питань участі громади у проєкті «МолодьТуТ: cтвори громаду молодіжних перспектив».

Передбачається, що у рамках 5-річної програми "Мріємо та діємо" Свалявська публічна бібліотека спільно з ГО «Правозахист-України»  (голова В.Ю. Шетеля) за підтримки Свалявської міської ради братимуть участь у проєкті «МолодьТуТ: cтвори громаду молодіжних перспектив».

Мирослава Скрипинець наголосила: «Я вітаю ініціативи активних жителів Свалявської територіальної громади, спрямовані на розвиток громади». І звернулася до Марії Бітлянин та Василя Шетелі, які брали участь у нараді: «Приємно констатувати, що ви як керівники публічної бібліотеки та громадської організації домовилися про співпрацю задля того, щоб завдяки грантовим коштам Свалявська бібліотека модернізувалася і перетворилася із звичайної книгозбірні на майданчик для спілкування молоді, де представники молодших поколінь громади зможуть обмінюватися ідеями, розширювати свій кругозір, навчатися».  Оскільки для участі в конкурсі та подальшої реалізації цього проєкту міській владі необхідно делегувати представника або представницю для координації реалізації програми «Мріємо та діємо», то Мирослава Володимирівна запевнила, що Свалявська міська рада надасть необхідну для згаданої координації підтримку.

«Щиро бажаю вам перемоги у конкурсі, мета якого створення сприятливого середовища для розвитку і навчання молодих людей в громаді. Я – за те, щоб створити у Свалявській ТГ додаткові умови для самореалізації нашої ініціативної молоді», – підбила підсумки наради в.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь