Свалявська міська рада

Закарпатської області

В Україні запустили платформу для допомоги в релокації бізнесу

Дата: 13.04.2022 13:48
Кількість переглядів: 318

В Україні запустили платформу для допомоги

в релокації бізнесу

 

ДП “Прозорро.Продажі” спільно з маркетплейсом E-Tender розробило ІТ-систему, яка дозволяє подавати заявки як підприємствам, що потребують переміщення, так і компаніям, які готові надати для цього приміщення чи інші активи. Платформа дозволить не лише збирати та опрацьовувати такі запити, а й моніторити онлайн процес переїзду, який реалізовуватимуть Міністерство економіки спільно з Мінінфраструктури, Укрзалізницею, Укрпоштою та іншими учасниками. 

   Користування платформою для усіх користувачів безкоштовне.  

Мета — цифровізувати та організувати процес переміщення, який здійснюють Мінекономіки, Мінінфраструктури, Укрпошта, Укрзалізниця, ОВА/ВЦА та інші держпідприємства, а також надати компаніям та установам, які мають вільні потужності для надання в оренду підприємствам з уражених війною зон, можливість публікувати публічні оголошення про це на єдиному ресурсі.

Крім того, на платформі бізнес зможе опублікувати свої пропозиції допомоги іншим підприємства у формі відкритого реєстру (наприклад, нерухомості або іншого майна).

Платформа (https://relocate.prozorro.sale) має допомогти перемістити бізнес із «гарячих точок» в безпечні місця  та продовжити його діяльність, вона розрахована на

  • бізнес, який подав заявки на релокацію;
  • компанії, які хочуть допомогти підприємствам з релокацією;
  • представників Міністерства економіки, військових адміністрацій, компаній, які допомагають з опрацюванням заявок, логістикою, процесом переїзду, пошуком нових виробничих приміщень та розселенням працівників тощо.

 

          Подавати заявки можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи.

 

          З огляду на викладене, пропонуємо суб’єктам господарювання Свалявської територіальної громади, які мають вільні виробничі площі чи інші активи та готові їх надати підприємствам, що потребують переміщення, подати відповідні заявки на платформу (https://relocate.prozorro.sale).

         Додатково повідомляємо, що на Закарпатті розробили чат-бот для комунікації з підприємцями, які мають бажання перенести виробництво у регіон. Також на Закарпатті сформований підхід, що перенесені підприємства не повинні шкодити екології області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь