Свалявська міська рада

Закарпатської області

ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 21.04.2022 08:25
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

Свалявська міська рада Закарпатської області оголошує конкурс  з відбору суб’єкта оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкта нерухомого майна.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта нерухомого майна, а саме:

  •   Михайлівська церква 1759 р., пл. 97,8 м2, за адресою Закарпатська обл., Мукачівський район, м. Свалява, вул. Бистрянська 110, (Свідоцтво про право власності на нерухоме майно серія САС 910711 від 19.10.2010 р.).

 

Претендентам на участь у конкурсі потрібно: подати до Свалявської міської ради Мукачівського району Закарпатської області конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозиції – пропозиції учасника конкурсу щодо вартості робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку їх виконання;

підтвердних документів: заява про участь у конкурсі; документи в яких зазначено правовий статус претендента, склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт.

інформації про претендента: документів щодо практичного досвіду виконаних робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Замовник робіт з оцінки: Свалявська міська рада Закарпатської області.

Термін виконання робіт:  протягом 10 (десяти) календарних днів.

       Платник робіт з оцінки: Свалявська міська рада.                    

       Наявність об’єктів, що містять державну таємницю:  ні.

 Дата проведення конкурсу: 09 травня 2022 року о 10:00 за київським часом за адресою: м. Свалява, пл. Головна, 1, каб. 310.

 Конкурсну документацію подавати в Свалявську міську раду Закарпатської області  не пізніше як за один робочий день до оголошеної дати проведення конкурсу, за адресою: Мукачівський район, м. Свалява, пл. Головна, 1, 89300, каб. 310.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.