Свалявська міська рада

Закарпатської області

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо зміни назви (перейменування) вулиць та провулків міста Свалява Мукачівського району Закарпатської області

Дата: 25.07.2022 08:55
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

З метою з’ясування громадської думки з питання зміни назви (перейменування) вулиць та провулків міста Свалява Мукачівського району Закарпатської області та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, на виконання розпорядження Свалявського міського голови №62 від 22.04.2022р. «Про проведення опитування та громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиць та провулків міста Свалява Мукачівського району Закарпатської області», відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ч. 4 ст. 1, ч. 5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 898 від 24 жовтня 2012 р., на офіційному веб-сайті Свалявської міської ради https://svalyavska-gromada.gov.ua/, було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиць та провулків міста Свалява Мукачівського району Закарпатської області.

 Згідно даного інформаційного повідомлення приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування вулиць та провулків міста Свалява Мукачівського району Закарпатської області .

 У період з 24 травня по 24 липня 2022 року на електронну адресу city@svalyavska-gromada.gov.ua пропозицій (зауважень) щодо зміни назви (перейменування) вулиць та провулків міста Свалява Мукачівського району Закарпатської області, від мешканців громади не надходило.

 Відділом містобудування та архітектури Свалявської міської ради підготовлено інформаційну довідку про зміну назви (перейменування) вулиць та провулків міста Свалява Мукачівського району Закарпатської області, проект рішення «Про перейменування вулиць та провулків міста Свалява Мукачівського району Закарпатської області», та будуть винесені на розгляд сесії Свалявської міської ради. 

Відділ містобудування та архітектури 
Свалявської міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь