Свалявська міська рада

Закарпатської області

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Свалявської міської ради «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Свалявської міської ради»

Дата: 18.08.2022 11:47
Кількість переглядів: 364

 

Фото без опису

Проєкту рішення Свалявської міської ради

«Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Свалявської міської ради»

Проєкт рішення сесії Свалявської міської ради «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Свалявської міської ради» розроблено відділом архітектури та містобудування Свалявської міської ради.

 

Метою розробки та впровадження зазначеного регуляторного акта є приведення нормативно-правових актів у відповідність до чинного законодавства, удосконалення правового регулювання порядку розміщення зовнішньої реклами на території Свалявської міської ради.

 

Звертаємо увагу на те, що проєкт регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу, буде розміщено на сайті Свалявської міської ради www.svalyavska-gromada.gov.ua в розділі „Регуляторна політика. Проекти регуляторних актів”.

 

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються у письмовому вигляді або електронною поштою протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, представників громадськості із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи вказують найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

 

Пропозиції та зауваження подаються до Свалявської міської ради за адресою: 89300, Закарпатська обл., м.Свалява, площа Головна, 1, або в електронному вигляді на e-mail: city@svalyavska-gromada.gov.ua, arch.svalyava@ukr.net.  

Тел. +380504963835


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь