Свалявська міська рада

Закарпатської області

Проведення містобудівного моніторингу територій населених пунктів

Дата: 16.09.2022 15:28
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до ст. 23 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності",  та  виконання пункту 4 Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01 вересня 2011 року №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій від 14 грудня 2021 року №333) та  пункту 3.7 Положення про відділ містобудування та архітектури Свалявської міської ради

Інформує про початок проведення містобудівного моніторингу за 2021 рік щодо територій  Свалявської міської ради, а також частин території у межах  населених пунктів,  які не відображені в генеральних планах з кожного населеному пункту окремо та початок підготовки аналітичного звіту.

Прийняття пропозицій розпочинається 19 вересня і триватиме до 19 листопада 2022 року.

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцеперебування юридичної особи.

Пропозиції подаються до відділу містобудування та архітектури Свалявської міської ради, Закарпатської області за адресою: Закарпатська обл., м.Свалява, пл. Головна, 1, каб. 316. або е-мail адресу: city@svalyavska-gromada.gov.ua,  arch.svalyava@ukr.net.

Відповідальна особа: Оксана Зборовська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь