Свалявська міська рада

Закарпатської області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 27.09.2022 09:59
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

 ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Свалявська міська рада Мукачівського району Закарпатської області оголошує конкурс  з відбору суб’єкта оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкта нерухомого майна.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об’єкта нерухомого комунального майна з метою його приватизації:

Прохідна (літ. «Г») Свалявської міської лікарні, площею 10,2 м2, за адресою Закарпатська обл., Мукачівський район, м. Свалява, вул. Визволення, 23 (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №261031802, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 1901016921240 від 08.06.2021).

 

Претендентам на участь у конкурсі потрібно: подати до Свалявської міської ради Мукачівського району Закарпатської області конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозиції – пропозиції учасника конкурсу щодо вартості робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку їх виконання;

підтвердних документів: заява про участь у конкурсі; документи в яких зазначено правовий статус претендента, склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт.

інформації про претендента: документів щодо практичного досвіду виконаних робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

Замовник робіт з оцінки: Свалявська міська рада Мукачівського району Закарпатської області.

Термін виконання робіт:  протягом 5 (п’ять) календарних днів.

Платник робіт з оцінки: Свалявська міська рада.                    

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю:  ні.

Дата проведення конкурсу: 03 жовтня 2022 року о 13:00 за київським часом за адресою: м. Свалява, пл. Головна, 1, каб. 310.

Конкурсну документацію подавати в Свалявську міську раду Мукачівського району Закарпатської області  не пізніше як за один робочий день до оголошеної дати проведення конкурсу, за адресою: Мукачівський район, м. Свалява, пл. Головна, 1, 89300, каб. 310.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь