Свалявська міська рада

Закарпатської області

День усиновлення!

Дата: 30.09.2022 09:11
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

 

30 вересня День усиновлення!

?     В день християнських святих Віри, Надії, Любові, а також їхньої матері  Софії, відзначається День усиновлення в Україні, який згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року № 1088/2008, святкується щорічно 30 вересня.

?     Усиновлення – це особлива дорога батьківства, важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості. Благородна і складна, переповнена  емоціями, очікуваннями, тривогами і обовязково надбаннями – і дитини, і дорослого.

    Усиновлювачі це в першу чергу люди з великим серцем та щирими намірами, які заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Ми дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

?     Цьогоріч службою у справах дітей Свалявської міської ради підготовлено до Свалявського районного суду та прийнято участь у 26 справах щодо усиновлення, в результаті чого 18 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, тепер мають нових батьків. Ще 8 діточок в очікуванні рішення суду, які також скоро відчують обійми мами і тата. Також підготовлено 3 висновки щодо усиновлення дітей одним із батьків! Робота служби у справах дітей Свалявської міської ради полягає у забезпечені першочергового влаштування дітей, які залишилися без батьків в сім’ї усиновлювачів, задля їх повноцінного розвитку та гармонійного виховання!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь