Свалявська міська рада

Закарпатської області

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Миру на вулицю Дребітка в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області

Дата: 31.10.2022 16:34
Кількість переглядів: 500

 

 

Фото без опису

1.    Організатор громадського обговорення: відділ містобудування та архітектури Свалявської міської ради.
2.  Об’єкт права власності, якому пропонується присвоїти назву (найменування): вулиця Миру в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області
3.  Пропозиції та обґрунтування щодо присвоєння назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Миру на вулицю Дребітка в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області.
4.   Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо присвоєння назви (найменувань) об’єктам права власності: мешканці вулиці Миру (Достоєвського) в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області.
5.   Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення на протязі двох місяців.
6.   Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: city@svalyavska-gromada.gov.ua або arch.svalyava@ukr.net на протязі двох місяців з дня оприлюднення інформації.
Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.
7. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Свалява, пл. Головна, 1, city@svalyavska-gromada.gov.ua або arch.svalyava@ukr.net, контактний телефон: +380504963835.
8.   Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: Оксана ЗБОРОВСЬКА – в.о. начальника відділу містобудування та архітектури Свалявської міської ради Закарпатської області.
9.  Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 01 січня 2023 року, на офіційному сайті Свалявської міської ради.

 

Докладніше про  Дребітко Дмитра можна дізнатися за посиланням ⇒

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь