Свалявська міська рада

Закарпатської області

Звіт про результати проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Миру на вулицю Дребітка в місті Свалява

Дата: 02.01.2023 10:01
Кількість переглядів: 237

Фото без опису 

 

З метою з’ясуван ня громадської думки з питання зміни назви (перейменування) вулиці Миру на вулицю Дребітка в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, на виконання розпорядження Свалявського міського голови №163 від  31.10.2022 р. «Про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Миру на вулицю Дребітка в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області», відповідно до Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 898 від 24 жовтня 2012 р., на офіційному веб-сайті Свалявської міської ради https://svalyavska-gromada.gov.ua/, було опубліковано Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Миру на вулицю Дребітка в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області.

Згідно цього інформаційного повідомлення приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування вулиці.

У період з 31.10.2022 р. до 31.12.2022 р. на електронну адресу city@svalyavska-gromada.gov.ua або arch.svalyava@ukr.net надійшла від чотирьох мешканців даної вулиці пропозиція залишити теперішню назву вулиці (Миру). Інших пропозицій або зауважень не надходило.

Відділом містобудування та архітектури Свалявської міської ради підготовлено інформаційну довідку про зміну назви (перейменування) вулиці Миру на вулицю Дребітка в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області, проект рішення «Про перейменування вулиці вулиці Миру на вулицю Дребітка в місті Свалява Мукачівського району Закарпатської області», та будуть винесені на розгляд з питань освіти, фізичного виховання, культури, охорони здоров'я, законності, протидії корупції, правопорядку, соціальної політики, регламенту та депутатської етики з подальшим розглядом на Свалявської міської ради. 

 

Відділ містобудування та архітектури 
Свалявської міської ради
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь