Свалявська міська рада

Закарпатської області

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо зміни напису (цифр «1941» на «1939») на пам’ятному знакові односельцям – добровольцям Радянської Армії в селі Тибава, Мукачівського району, Закарпатської області

Дата: 11.01.2023 15:55
Кількість переглядів: 387

Фото без описуОрганізатор громадського обговорення: відділ містобудування та архітектури Свалявської міської ради Закарпатської області.

Мета громадського обговорення:
З метою визначення громадської думки щодо зміни напису (цифр «1941» на «1939») на пам’ятному знакові односельцям – добровольцям Радянської Армії в селі Тибава, Мукачівського району, Закарпатської області, для належного розгляду звернення Познякова Вадима. 

Виносимо на громадське обговорення пропозиції щодо заміна напису (цифр «1941» на «1939») на пам’ятному знакові односельцям – добровольцям Радянської Армії в селі Тибава, Мукачівського району, Закарпатської області.

Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення на протязі одного місяця.

Поштова адреса та адреса електронної пошти  для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: city@svalyavska-gromada.gov.ua або arch.svalyava@ukr.net 

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Свалява, пл. Головна,1, city@svalyavska-gromada.gov.ua або arch.svalyava@ukr.net, контактний телефон: +380504963835.

Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: Оксана ЗБОРОВСЬКА – в.о. начальника відділу містобудування та архітектури Свалявської міської ради Закарпатської області.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.